• reziser
    8.3k
    dok ja ne uđem na novi stadion i ne pogledam tekmu, ne vjerujem nikom ništa
    sve su ovo naklapanja i obećanja
  • Markelo
    4.1k
    Pa Uefi je u interesu da se igra na plavom vulkanu. Nama prozori sto padaju na ovakvom Maksimiru vise manje
  • xavier
    12.1k
    Pa Uefi je u interesu da se igra na plavom vulkanu. Nama prozori sto padaju na ovakvom Maksimiru vise manje — Markelo

UEFA-i je u interesu?! :rofl:

UEFA kad zaključi da više ne želi imati utakmice na ovom gradilištu, jednostavno će to zabraniti, a hoćemo li mi napraviti novi stadion, igrati u nekom drugom gradu ili uopće ne igrati, njima je svejedno :wink:
  • reziser
    8.3k
    čak im je i drago kad nema klubova s balkana....divljaka
    jer nas tako doživljavaju
  • Markelo
    4.1k
    Zajebancija, ha. Nista
  • reziser
    8.3k
    ne želi imati utakmice na ovom gradilištu — xavier

da je bar neko gradilište, znači da bi se radilo nekaj :joke:

ovo je ruševina...
  • Eduardo
    30.8k
    Stoji ponosno. Malo ga je načeo zub vremena, ali neda se,

giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif
  • reziser
    8.3k
    Nešto predivno...

I dalje naivan i nadam se ispunjenom obećanju
  • Ludovic IX
    12.8k
    A čuj, ja se nadam da će moj mali (3 g. za koji dan) na svoju prvu tekmu ići na novi stadion. Još ništa ne kuži ali kaže da navija za Dinamo i truditi ću se da tako i ostane
  • SAS1987
    20.7k
    iće će na novi stadion taman kada napuni 26 :D
  • Hipo
    408
    Tekma s atalantom za koju se karte i za sjever online mogu kupit a još nije ni donji dio rasprodan 60h prije tekme, ima još 390 karata.

Najbolji pokazatelj da je sjever gore totalni višak za dinamo.
    Rušit cijeli maksimir, a novi sjever daleko manji od istoka i zapada, kao na svim drugim stadionima.
  • xavier
    12.1k

A zamisli tek da je stadion dovršen po originalnom projektu iz 1998. i da ima 60.000 mjesta :blush:
  • Ludovic IX
    12.8k
    piše u 24h, troškovi izgradnje 280 miliona kuna što je manje od 40 miliona eura..vjerujem da je to realan trošak ali koga lažemo kad znamo da će ispast minimalno 80 onda
  • xavier
    12.1k
    piše u 24h, troškovi izgradnje 280 miliona kuna što je manje od 40 miliona eura..vjerujem da je to realan trošak ali koga lažemo kad znamo da će ispast minimalno 80 onda — Ludovic IX

Troškovi čega? Pa ne misliš valjda stvarno da netko radi stadion?
  • Ludovic IX
    12.8k
    Ne mlad ali još uvijek naivan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention