problem je jer nisi uopće došao glasati i time si namjerno klub (i svoje radno mjesto) htio dovesti do upravljačke krize. — Crle
profesionalni sportski klub nije jednako kao i zaposlenje u administrativnim zanimanjima. Onda možeš to reć i za Čačića kojem su u skoro penzionerskim godinama uništili mir i nedozvolili da dočeka penziju u miru na mjestu treneraS obzirom na to i na godine koje imaju ovo se ne radi, pogotovo ne na takav način. — The Undertaker
djelomično se slažem, ali što kada tvoj postupak ugrožava opstanak kluba? nemoram pojašnajvati zašto znam da znašza nedolazak na skupštinu kazna bi trebala biti eliminacija iz Skupštine a ne otkaz na poslu. — The Undertaker
vraćamo se na onu staru, da li što je nekad nešto dobro učinio daje dozvolu da sad postane rušitelj i uništavač svega dobrog... Isto tako, više je Vlak i odnio Dinamu u zadnjih par godina nego što će itko od nas za života...Više je Vlak donio Dinamu do sada nego što će svi vi (mi) pridonijeti do kraja života. — The Undertaker
Onda i za Zdravka možemo reći da je važan klupski djelatnik u zadnjih 20 godina, bez da smetnemo činjenicu da je ujedno i teško oštetio klub što je legendarni golman svesrdno podržavao nakon pravomoćne presude i 5 godina nakon bijega.Vlak je istinska legenda kluba. Prvi golman u prvenstvu 82., trener u pobjedi nad Partizanom, važan klupski djelatnik zadnjih 10 godina koje su među najboljim u povijesti. Više je Vlak donio Dinamu do sada nego što će svi vi (mi) pridonijeti do kraja života. Prema tome, kad se priča o Vlaku treba stajati u stavu mirno. — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.