• Mali dioničar
    21.1k
    Ja sam ljetos vidio Naukovića s obitelji na misi u Gajcu.
    — Mali dioničar

I đavao ide u Crkvu...
    — bluelions

Crkva u Gajcu je mala, a bude puno vjernika pa smo bili ispred crkve.

Nisam napisao da je bio u crkvi nego na misi.

Crkva kao institucija ti se piše početnim velikim slovom, a crkva kao gradjevina malim.
  • Keyser Soze
    21.4k
    Zorić opet veli da je neregularno :rofl:
  • Jurki
    28k
    Tu se raspravlja tko za koga glasa i kak je politicki opredijeljen.. jel ide na misu ili ne.
    Ljudi Bozji dal ste vi svjesni da se danas nije izabral io i no.. da bi klub najvjerojatnije otisel u kurac?
    Skupstini bi istekel mandat i onda game over.
    A vi se tu jebete s glupostima.
  • Brotnjo
    587
    haha ostao mi napisan komentar(tko zna od kada), nisam ga pobrisao a ni objavio za nešto što sam planirao :lol:
    Gledam zašto sam tagiran...
    Deda skidam kapu !
  • NORTE
    27.9k
    legenda kao Poldrugač — Oluja
    ?????

Vlaku ovo nije uopce trebalo, umjesto da bude zapamcen kao jedna od najvecih legendi u povijesti — dinamozivivjecno
    Pa on je jedan od najvećih mamićevaca uopće, nije ovo ništa novo.
  • dinamozivivjecno
    3.6k
    Znam ali kazem opcenito za tu situaciju.
  • Oluja
    7.5k
    zajebancija kompa
  • Mali dioničar
    21.1k
    Tu se raspravlja tko za koga glasa i kak je politicki opredijeljen.. jel ide na misu ili ne. — Jurki

Vidiš da ljudi imaju dvoznamenkasti broj upisa na Zoni i da ih nekaj žulja.

Nek se naviknu.
  • IceMan
    4.6k

Pa niko mu ne brani dolaziti na sjever.

Al kak da onda on to pjeva, da je čuvar katoličke crkve? Onak ljudski… ?

Isto kao da ja pjevam da sam ateist. Nebi to mogao pjevat, zapravo nebi ni dolazio negdje di se pjeva 5 pjesmi u 90 minuta da sam ateist.

Jbg al to sam ja.
  • Jurki
    28k

Ne znam kaj bi vise mislil.. zgleda bi nekima bilo drago da se nije izglasal io i no.
    Dinamo mora normalno funkcionirati.. a ak nekog nekaj žulja onda nek te frustracije rjesavaju prek inboksa.
    I nek se drze teme jer u temi o upravi sigurno nije bitno ko za koga glasa..
  • blue heart 72
    3.8k
    Ajde ljudi uživajte malo. Ovo je jedan naizgled mali kotačić, a u stvari bi mogao biti korak od 7 milja. Samo treba biti strpljiv, i ne se zalijetati. Igrati mudro, a to znači nekada biti spreman i na kompromis jer puno je toga u igri i bilo bi šteta da sada pokopamo sami sebe. Ja imam vjeru u naše dečke i mislim da bu to sve na kraju ispalo ok. Da citiram jednu talibansku izreku : "oni imaju sat, a mi imamo vrijeme"
  • deda
    48.5k
    Društvo korak po korak. Znam da vas zanimaju detalji, ali kao gospodin ne mogu s njima van. Reći ću samo jedno, možda nas ne čitate, ali vjerujem da će Vam netko prenijeti:

Gospođo Vlatka držim vas za riječ! Sutra očekujem otkaze.
  • Mali dioničar
    21.1k
    Danas je velik dan za navijače Dinama.

Od srca čestitam skupštinarima iz redova povjerenika koji su napokon verificirani, a velika je stvar i ulazak dvije osobe u Izvršni odbor kluba.

Svi koji godinama rade na ovome su zaslužili duboko poštovanje.
  • Oluja
    7.5k
    Al kak da onda on to pjeva, da je čuvar katoličke crkve? Onak ljudski… ? — IceMan

Isto kako netko ne dize desnicu na Lili Marlene, isto kako netko ne pjeva uvredljive pjesme i skandiranja prema drugim navijacima i grupama jer mu je od toga bitnija podrska Dinamu, isto kako netko ne pljesce dok svi drugi pljescu i isto kako netko ne pjeva bas sve pjesme nego one koje mu bolje leze.
    Ovdje ne govorim o sebi ali ima nas svakakvih, a svi smo tu zbog Dinama.
  • Jurki
    28k
    svaka čast na angazmanu na skupstini i za pitanja o boysima :clap:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.