• Droljo
    10.7k

Ma nitko sa hr pasošem nebi prismrdio grčkoj 5 dana prije i poslije utakmice kakve tisuće izvan stadiona...
  • Neki tip
    21.3k

Karta treba uvijek, bez obzira na to je li besplatna ili se plaća. Nemreš samo doć i ući s malcem jer je mlađi od 12.

Kako bilo, za Astanu se u svakom slučaju plaća ulaznica i za mlađe od 12.
  • NitkoBitan
    21.5k
    Pa ne mogu oni zabranit ikome ulaz u drzavu. Barem koliko ja znam. Europska unija, slobodne granice ovo ono.
  • Fićo1986
    1.1k
    hvala,nisam bio na zapadu 15 godina jer sam na sjeveru uvijek,pa pitam za frendicu koja vodi sina
  • Droljo
    10.7k
    a nemam pojma.
    Možda i mogu u ovakvoj situaciji. Misliš da bi oni ušli u rh (njih par tisuća) a da je uefa zabranila gostovanje?
  • NitkoBitan
    21.5k
    Finale je finale. Grci ko grci sigurno ne bi isli. Ali recimo da su u pitanju svabe, il kjz englezi :chin:
  • Droljo
    10.7k

Mislim da bi nam jedina šansa bila da promjene stadion negdje u švedsku, njemačku itd..
  • austrijanac
    4.9k
    Kakve ludosti se dešavaju nebi me čudilo da stvarno odemo do kraja a mi ne smijemo na gostovanjeDroljo

Zadnji info od frenda što radi u Uefi u Svicarskoj je da bi uefa trazila način da Hrvati dođu.

Samo po sebi finale nece bit atraktivno dovoljno da treca zemlja napuni stadion.

A fijasko bi bio da stadion bude poluprazan.

Tako da Uefa bi sigurno tražila način kako gdje i što.
  • Infinity
    17.1k
    Kakvo finale bez navijaca jedne ekipe? Nemojte trositi tipkovnicu na to. UEFA bi ovima dala ultimatum da moraju sve perfektno osigurati ili bi se finale igralo negdje drugo.
  • doktorbob
    16
    Prema nikome. Gospon sava krpa tvrdi da imam mrznju prema menalu, a istina je da je da eventualno "mrzim" njegov nacin igre.
  • Mr Anderson
    9.3k

Jednostavno bi to UEFA riješila. Da i dođemo do polufinala, poslali bi nekog specijalca, nekog Urs Meiera koji bi riješio problem.
  • Taćini Serhio
    300
    Ademi je rekao da mu je to baš ostala neostvarena želja, neka europska kanta. To je na dugome štapu, treba igrati tekmu po tekmu. Nisam siguran, ali ja mislim da bi se on na zimu mogao registrirati za Europu? Ima onaj jak klip na YT kada Zagorac priča Kazachki a s njim su Ademi i čini mi se Budimir, Astana mi je uvijek asocijacija na to, naš stari rival neka nam bude sretan na putu do Atene...
  • ZadnjiSamPutaKažeŠoroveIsokake
    434
    35105a32-0b2b-4f9f-9cf1-81f40e2dbdec.jpg
    Nadam se da je gospodin danas u prvih 11.
  • Teofil Kateran
    1.5k
    Također, zadnje kaj je igrao protiv Astane je bio skroz dobar, nije igrao cijelu, al taj dio kaj je igrao skroz pristojno odigrao. Nadam se da će igrat, ali realno je očekivati Perića i Boška ipak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.