• Blueshadow86
    5.8k
    Kad vidim kakav si komentar ostavio i potkrijepio nešto s činjenicama, samo sam se za glavu uhvatio i ne znam zbog čega si zavrijedio da se osvrćem. A kao šlag na kraju je ovaj dio "On baš ima sve što krilo treba imati". Ovdje sam se s obje ruke uhvatio za glavu.
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    samo sam se za glavu uhvatio — Blueshadow86

Bravo care, neka si. Vidim jako pratiš Špiku, pa mi reci vidiš li ti koliko puta po utakmici on ima dobra utrčavanja u prostor samo ih uspije ne iskoristiti ili požuri za doslovno milimetar? Može li to jedan spor igrač?
  • reziser
    8.3k
    I opet...vezano uz broj gledatelja..
    Ne znam od kud vade te brojke,jer loza ne ide kroz brojace , godišnjaci isto svakako ulaze....
  • Sunja86
    1.3k
    Štefulj nisi sam i Mensah kojeg smo željeli za lijevog beka je također danas pogodio u svoju mrežu hehehe
  • SAS1987
    20.9k
    Špika ima intelektualni problem. Jednostavno odabere kriva rješenja.
  • Blueshadow86
    5.8k
    S izjavom da Špika ima sve ono što krilo treba imati si zabetonirao svoje nogometno znanje, odnosno neznanje. Nećemo dalje, vidim da ne vrijedi. A i nećemo šiljiti temu sa Špikićem. Sve je jasno. Uživaj.
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    S izjavom da Špika ima sve ono što krilo treba imati si zabetonirao svoje nogometno znanje, odnosno neznanje. — Blueshadow86

Nemojte tako gospon Guardiola, prosvijetlite me.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    Barem 3 razlike uz 6.780 gledatelja. — NORTE

:clap:
  • San Lorenzo
    24.6k
    Bravo care, neka si. Vidim jako pratiš Špiku, pa mi reci vidiš li ti koliko puta po utakmici on ima dobra utrčavanja u prostor samo ih uspije ne iskoristiti ili požuri za doslovno milimetar? Može li to jedan spor igrač? — Imamo Dinamo

I šta napravi kad utrči u prostor?
    Okrene se i pošalje loptu nazad, ako i prođe, pošalje loptu napamet u 16erac...danas je uspio dva dodavanja na pet metara promašiti...i Jakir je imao par nezadovoljnih reakcija na klupi, a s obzirom da Špika nije istrčao u drugo poluvrijeme, nadam se da novi trener neće ovoga trpiti kao Čač ili Bišćan.

Edit:
    Špika ipak izašao zbog neke sitne ozljede.
  • Imamo Dinamo
    4.2k

To ne sporim. Ali to nije problem njegovih mogućnosti nego njegove ograničenosti i sporog donošenja odluke/donošenja krive odluke. Ali on ima sve, ali baš sve za bit kvalitetno krilo.
  • San Lorenzo
    24.6k
    Ali on ima sve, ali baš sve za bit kvalitetno krilo. — Imamo Dinamo

Ovo slušam još od ere Željka Kopića...dečko još uvijek igra isti nogomet kakav je igrao u Gorici...eventualno je odgovorniji u obrani.
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Koji dio igre njemu fali da bi postao bolje krilo? Jeli brzina u pitanju? Jeli defanzivna igra? Jeli ubačaj? Šut? Koji dio?
    On ima mentalnu barijeru, ali je iznimno tehnički potkovan igrač
  • Blueshadow86
    5.8k
    Špikiću, jesi to ti? Priznaj!
  • Captain America
    20.4k
    Najvažnija vijest dana nakon povratka Akija je Gražev povratak :strong:
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Jesam. Ja sam Dario Špikić, igrač koji se odlučio prijavit na forum i sam sebe izvrijeđat da sam mentalno slab.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet