• Orc123
    12.6k
    Kaj ke rekao na presici, nisam dobro cuo ali kao da nema Kaneka za sutra jer dobio udarac u misic ili?
  • Ivdzo11
    7.9k
    Da udarac u rebro

Edit:

Znam što je Kevin bio ovdje, može biti u smislu da bude uz mlade igrače, da uskoči kad treba, pogotovo što Šutalo i Perić nisu još pravi, ali nismo se još odlučili."
  • Mihaljević
    13.3k
    Mene zanima koji su ovi novinari fazani... Stelja , Ničota & Co... Pa jel' nikom nije napamet palo da pita nešto za Kramu...
  • mali M
    8k
    ma dobro zašto bi pitali.. pa to za Kramu nam je svima jasno da je izmišljotina i spada u sferu tračeva.. da sam novinar ni ja nebi pitao jer bi me bilo sram izvalit takvu glupost javno
  • NB86
    16.9k
    Pa i da ima ikakve istine sigurno jakir nece reci, da evo sve je gotovo na zimu je nas, bilo bi no comment i ajmo dalje
  • sanjinlego
    4k
    Imalo bi smisla.
  • blue heart 72
    2.4k
    Vidim spominje se eventualni transfer Krame. Puno ljudi piše da je to utopija, nerealno i sl. Koliko god vaš stav bio razuman, ipak niste ni svjesni koliko ste u krivu. Krama je puno bliže klubu, nego si možete zamisliti :wink:
  • NB86
    16.9k

Nemoj sad i ti ložit haha, pricat cemo o krami kad se otvori prijelazni rok na zimu
  • blue heart 72
    2.4k
    ne ložim ja nikaj. Stvarno malo pišem ovdje i ne ložim se na novinarska nagađanja, ali ova priča sa Kramom nije samo priča......
  • San Lorenzo
    19.9k
    Nisam uopće zagrijan za Kramu, za novce koji bi se u njega ulupali se može dovesti puno mlađi igrač s više potencijala...do zimskog prijelaznog roka ćemo valjda biti pametniji što se uprave i sportskog sektora tiče.
  • NB86
    16.9k
    za novce koji bi se u njega ulupali se može dovesti puno mlađi igrač s više potencijalaSan Lorenzo

Moze se dovest mlađi igrac s potencijalnom koji nece na terenu donosit trecinu onog sta on donosi, ne moze se slagat ekipa od 11 potencijala i ocekivat rezultat
  • scooniepenn
    5.1k

Ja iskreno nemam nikakvu informaciju na tu temu, ali ne mislim da je to nemoguće ako postoji obostarna želja. Naime, on je u inozemstvu već nekih 8,9 godina, ima malo dijete, vjerojatno će ići na barem još jedno dijete, Zagrepčanin je i veliki Dinamovac, zaradio je več sada 20+ milja eura, a nije da bi ovdje igrao za čavle. Osim toga, ako je itko bio u Hoffenheimu znat će da nije da živi u Sevilli ili Milanu pa da važe između kvalitete života u Zagrebu i navedenih gradova. Što se tiče same love uvijek nakon 3 godine Dinama stigne još 2 godine otići u Arabiju ili Emirate i priskrbiti si dodatnih 10 do 15 milja za postnogometne dane. Dakle, da rezimiram, dalek je put, ali baš da je potpuno bez osnove kako neki ovdje pišu se apsolutno ne slažem.
  • Dadinho10
    55
    KRAMA KAPITALAC... ako se dovede njega pokazuje se, da se misli ozbiljno.
  • nemapredaje
    5.6k
    Ak postoji i najmanja opcija, nemamo se kaj razmišljat.

Pa Krama bi u dvije sezone garantirano zabio 50-80 golova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.