• flexXy
    2.9k

Olivariju je klupski izvor zona
  • Orc123
    12.4k
    Nemam nista peotiv Tibora! On je bio jako dobar u Rijeci ali on nije bolji igrac od Ljube i Bulata a nije ni def. Vezni...bojim se samo da opet ne nakecamo momcad sa igracima slicne kvalitete a da se na kraju opet sve svodi na kreaciju Misica i da imamo puno igraca a kvalitete malo. Ja sam ocekivao da momcad koja uprihodi preko 50mil eura moze dovest boljeg igraca ć, tj. Kapitalca kakve je zazivao Jakir ili barem potencijala za buducnost! Ako smo vec gledali na taj nacin onda nismo smjeli Pjacu prepustiti Rijeci...ovo mi vise izgleda da idemo na popunjvanje kadra, nista drugo. Herevenn je klub razine Hajduka i to bi ispalo ko da smo iz Hajduka doveli Fosatija ili Vukovica.....bit ce on koristan ali to je cisto popunjavanje kadra....ako je ovo sta gledamo onda mozemo ocekivati Brodica i tako nesto slicno....ali ok...Tiboru svu srecu svijeta zelim...
  • Georg Koch
    6.3k
    SN pisu dolazi i Ademi, i Pierot.
    Mene samo zanimaz zar nam treba i Ademi i Halilovic?
    Je li logicnije bilo jedno jebeno lijevo krilo dovesti?
  • austrijanac
    7.5k
    Olivariju je klupski izvor zonaflexXy

Ima on covjeka unutra, bez brige. Imaju oni svi, samo je pitanje koje jaci to jutro.
  • sanjinlego
    4k
    Marcio, dijelimo po pola gajbe haha više neće igrati, nego što hoće ..
  • Mr Anderson
    12.6k
    Nadam se da dolazak ovog iz Maccabija ne znači odlazak Brune.
  • dinon7
    1.9k
    Ako su i Aki i Tibor u igri,
    Ljubo je očito to pojačanje na lijevoj stranu obrane
  • diebalo77
    268
    Ako nam se Aki vrati
  • Crni86
    12.1k
    Ajmo pierrot i aki dajte gasa malo, nadam se da je i neki bek u igri jer ovo cini mi se znaci ljubo na ljevom beku do kraja sezone…
  • Imamo Dinamo
    4.1k
    Vratite nam Kapetana :heart:
  • Mihaljević
    13.2k
    Ako dovedu Pierrota i Ademija , ovaj prijelazni rok bi mogao u isti koš sa onim iz 2018.
  • NORTE
    17.1k
    Pierrot želi u Dinamo , Ademi na pragu povratka!PlavaSlavonija86d
    Orc na aparatima barem do ponoći.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Tibor Halilović će dobro doći baš u ovakvim situacijama poput ove koju smo sada imali gdje se u 10 dana igraju 4 utakmice pa Mišić i Bulat moraju sve igrati. Sada će protiv Astane, Ballkanija, Belupa moći uskočiti i Tibor Halilović tako da Mišić može malo i odmoriti.

Ja sam gledao Tibora u Rijeci, box to box veznjak sa dobrim udarcem. Mislim da ne možemo očekivati da će biti novi Mišić jer nije ta klasa ali će biti u borbi sa Bulatom i Ljubičićem za prvi sastav. Koristan igrač za rotaciju.
  • dd29
    742
    To bi onda bila ta 4, sosa, tibor halilović, ademi i pierrot
    Ja zadovoljan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.