• Common Sense
    1.1k
    Nije ni potpisao novi ugovor, Marić je u podcastu jučer potvrdio.
  • scarface
    333
    Aha, bude valjda...

Bok te mazo, više se živciram zbog Dinama, nego vlastitog djeteta i male gamadi u školskim klupama od ponedjeljka...užas što nam rade gore u upravi...gadi mi se sve...gadi...
  • sanjinlego
    4k
    Marić je rekao da je sve dogovoreno, novi ugovor, da ima razlog zašto još nije službeno objavljeno, ali je klub sam plasirao u javnost da Petković ostaje. Također, rekao je i da u svemu ima dosta dosta laži od strane (odabranih) medija.
  • Endeavour
    684
    A ova tema je vrh :lol: Prije par tjedana i mene ste uvukli u svakominutne rasprarve koga dovesti/prodati/otpustiti... Ovo je moj drugi ili treći ulazak u zadnjih 10-ak dana i ispisali ste preko 50 stranica.

Turci su još dva tjedna aktivni pa možemo očekivati još bombardiranja po medijima i x.

Ja sam načelno zadovoljan ovim rokom da su dvojac iz Lokosa zdravi, ovako nam trebaju još dva igrača...

Neki rezime, mi smo prodali za 60-ak, potrošili oko 7-8, da sam odgovoran, možda bi riskirao još 3-4, ne više. Zaboravljamo da smo ostali bez love iz LP, a budžet je i dalje 50-55M. Nema potrebe za razbacivanjem ili bilo kakvom panikom koja vlada, srećom, samo na internetu.

T-6 days and counting.
  • diebalo77
    268
    Bolje da su doveli Banića iz Gorice mjesto Nevistića
  • IceMan
    3.3k

Jedan odličan komentar.

Uz to sve, ako si već bio s tim Feynordoom sve dogovorio i plakao se svaki dan da želiš ići, onda si se mogao i njima plakat da nek daju 15-20 miliona kolko zapravo vrijediš..

Mi najboljeg igrača prodali deebeeeeeloo ispod cijene i s ugovorom još 3 godine.. da bi nekome napravili uslugu?

Nama poskupili igrači a naši pojeftinili. Na popustu..
  • dzoni77
    7

Ono naše drvo smo hvalili u prvoj tekmi protiv Sparte i protiv Rijeke
    Treba mu dati vremena
  • Sbkbbb
    378
    Ništa ni danas, ma nabijem ih sve od reda kokošari
  • Svi na Sjever
    2.9k
    Melnjak im je vise je od pola ekipe, pogotovo u HNL-u igra dosta nešablonski ,ima slobodu i vrlo je opasan jer često dolazi u 16m i stvara višak.

Molim prebaciti upis u HNL ,slucajno ovdje napisao.
  • Keyser Soze
    14.6k
    Još sutra gospoda imaju vremena (zbog europe), hoće li šećer na kraju bit Sosa s kojim se sprdaju apsolutno svi?
  • Praskaton
    4.4k
    Ja sam se prestao nadat da cemo ikoga dovest nadam se da petko ostaje i da necemo imat veci zaostatak od ovoga sad za tovarima do zimske stanke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.