• NitkoBitan
    28.4k
    Mozda stedimo za zimski prijelazni rok :chin:

Grupu konferencijske lige cemo izgurat i sa ovim kadrom, valjda i prvenstvo...
  • Sbkbbb
    378
    Klošari će izaći na koljenima iz kluba i odgovarati za stvari što rade, pogotovo fosil i mamićeva k.
    Sram ih može biti, jebo ih Tomašević
  • Orc123
    12.4k
    Na kraju ce novac netragom nestati, a nista posebno seu Upravljackim tijelima nece promijeniti. Opet nesto kozmeticki. Ali narod pusi te fore, dogodine, nije pravo vrijeme, stednja, promjena uprave, ovo ono.....
  • IceMan
    3.3k
    Ide i subota kraju.. znaci pm od pojacanja tj. uprave.

Kako ih nije sramota.
  • Infinity
    18.9k
    Bilo ga je, ali je sinoc otisao u drugom smjeru.
  • Ivdzo11
    7.5k
    Nema spavanja za upravu veceras i sutra radi se naveliko :lol:
  • bluelions
    400
    Mene samo zanima kako će oni ugurati sve to u rashode...pa kad rashodi budu 2x veći nego ovih zadnjih godina. Ajde kada prodaješ za 5 6 miljone. Ali kada prodaš za 30 40...
    Neće se platiti porez jer je udruga...ma nemoj
  • plavi devet
    553
    ako je konačno potpisao za nekoga i ako je definitivno gotovo s nama može li se znati o kome je riječ
  • Captain America
    20.4k
    ugurati sve to u rashodebluelions

*menadžerske provizije*
  • scooniepenn
    5.1k

Iskreno ionako ne vjerujem da smo ikoga dostojnog nazvati pojacanjem vise u stanju dovesti, tako da se moze komotno spomenuti Veratti ili Rodri da su bili opcije.
  • Facke
    6.3k
    Ma dej. Da nakon sega nisu v stanju jednoga kapitalca dopelati. Frustreran sam maksimalne.
  • Armagedon13
    959
    Zamjena za Mišića?
  • IceMan
    3.3k
    I meni jos fascinantnije, gledam od Jakira press prije tekme, on mora davat informacije o pojacanjima, pregovorima, skupoći igrača itd… što me posebno razjebalo, svi nam skupi a uprohodili 60 milja. Naravno da neš trenera to pitat al jadan mora i na to odgovarat.

Sakrile se glavonje u mišje rupe.
  • Joza
    645
    Tocno to, svi su velike mange, predsjednici, zajebani tipovi, a nitko nema muda, obraza imalo dostojanstva izac i rec e ljudi takva je situacija hvala na razumijevanju i to je to. Stvarno treba opet postat radikalan jer vidimo da bez tog ne ide.
  • San Lorenzo
    19.7k
    Igrači su poskupili, ali zato mi izlazimo u susret liku koji je imao važeći ugovor još tri godine, izlazimo u susret na temelju jedne visoko kvalitetne polusezone.
    Ova uprava me podsjeća na lika kojem za mjesec dana ističe ugovor u firmi, zna da neće dobiti produženje i boli ga spolovilo za posao, obveze i generalnu budućnost kompanije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.