• San Lorenzo
    19.9k
    Da i tu aplaudiram Mumificiranom i Željeznoj Mami, vrhunski ste posao odradili!
  • og1986
    2.9k
    Kaj se tresete prijelazni rok još traje. Ima vremena. Nema prostora za paniku
  • NB86
    16.9k
    Moze bruno htjet odlazak ne znam gdje, ima ugovor i sve je na upravi da li ce ostat ili ce ga pustit, a mislim da im je jasno da ga ne smiju pustit
  • Captain America
    20.4k
    Da i tu aplaudiram Mumificiranom i Željeznoj Mami, vrhunski ste posao odradili!San Lorenzo

Ne zaboravi i Tomačića i maminog jebača Miličevića.
  • Zagi
    10.7k
    75% problema se riješi s jednim dobrim stoperom.
  • trender
    170
    Nadam se da je ovo sarkazam.
  • San Lorenzo
    19.9k
    Ne zaboravi i TomačićaCaptain America

Ta uhljebčina, privjesak i dizač ruki nije zavrijedio da trošim tipkovnicu na njega.
  • rakurs
    1.6k
    Zaboravite dolaske, a ocekujte odlazak jednog igraca inicijala BPOlmic

Ja se nadam da stvarno imaš nekakvu informaciju oko toga jer tebe ljudi očito doživljavaju nekakvim insajderom i nije u redu pisati ovakve stvari ovako samouvjereno ako nemaš nikakve informacije.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Dajte dovedite još dvojicu ili trojicu 19-godišnjaka. Napast ćemo juniorsku ligu prvaka i biti hit kao Hajduk prošle godine. Uz to još neki igrači iz japanske, treće francuske, alžirske i tajvanske lige. Zaradili smo samo 100 milijuna eura ovo ljeto pa sam svjestan da ne možemo dovesti bolje od toga.
  • marcio amoroso
    43.5k
    Zanimljivo da u playoffu, a to je u većini slučajeva najbitnija utakmica, a danas utakmica koja nosi oko 3 milijuna eura igra ravno nula pojačanja. Od utakmice protiv Chelsea je otišlo 5 skoro najboljih igrača (Livi, Šutalo, Ademi, Orša, Ivanušec), a za prvih 11 je dovedeno ravno nula igrača. Tko god tu politiku pravda nema pojma o nogometu i ne želi dobro Dinamu. I da sutra dođu Perišić, Wolf, Krama i Gunter kurac ste od uprave!!!
  • Olmic
    5.1k
    za dolaske nemam pojma , a za petka mi je rekao covjek kaj sjedi s tarzanom svaku tekmu u lozi
  • ZadnjiSamPutaKažeŠoroveIsokake
    434
    Ja se iskreno nadam da ovu dvojicu Wolfa i Guntera dovesti ... Samo da ih psihički ne ubije ovo , al možda je i dobro ovo zbog prvenstva.
  • Orc123
    12.6k

Frende moj tu fali u svakoj liniji po jedan igrac, a u napadu i obrani i 2.....Bosko je daleko od forme da moze uopce pomoci u europi i jacim utakmicama. Ako suPerkovic i Maxim gori od njega trenutno nek ih odma salju kuci....
  • mokoxax468
    1.3k
    Ako si tako uvjeren Olmic, može li onda ban barem na mjesec dana ako to ne bude istina?
  • Žan
    661
    E sad se spremite za pojacanja koja ugostitelj sprema, svakom igracu je zelja igrat hnl i konferencijsku, jos uz to ovakve odnose u upravi trpit!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.