• emilperska
    11.1k
    Ako smo htjeli ic u tom smjeru, trebali smo dovesti Jedvaja. Uremovic isto ima problema s koljenom, neka ga u splitu. Kakve smo srece, ozlijedit ce se na Pampers areni u nedjelju.

Ako dovodimo stopera/beka, to mora biti starter, a ne stoper za kojeg od 10 forumasa, imamo 7 razlicitih misljenja. Novaca imaju, vremena je i dalje dovoljno.

Nikakva recikliranja i polovni stoperi nesposobni, sta stvarno mislite da netko bez minutaze u Championshipu bi bio pojacanje nama?
  • Mali Zeus
    18.8k
    Ipak Hajduk, Dalmatinski Portal objavioIvdzo11

To je išlo odmah nakon vijesti da je Severina viđena s poznatim pjevačem na ulici.
  • Doktor Kunić
    5.1k
    On se spominjao još prije koji mjesec tako da bih rekao da je ipak naš
  • Ivdzo11
    8k
    Duplancic i Gabelic objavili.... Tako da.... A inace je kod njih sta DP objavi 99.99%
  • Mlađi referent
    13.6k

Ne sumnja nitko da mi možemo bolje od Uremovića, problem je kaj mi nećemo dovest boljeg, a vjerojatno ni goreg. Razumiješ?
  • Krizy
    59.3k
    Nadam se da ide u Hajduk. Šunjić i Uremović koji izaberu Championship, Brekalo tribine u Fiorentini i slični za mene nisu poželjni u Dinamu.
  • diebalo77
    268
    Vi kakve smo sreće opet budemo nekog potrganog doveli
  • Imamo Dinamo
    4.1k
    Uremović je kikser. Prošle sezone u Herthi skrivio 3 penala i 1 gol direktno. Mislim da mi moramo naći boljeg od njega
  • emilperska
    11.1k

Jakir mi je garancija da hocemo, osim toga krila su prioritet bila i prije ozljede ova dva iz Lokse, a i radi se na rjesavanju Cajke egzekutora, tako da i napadac je prioritet.
  • Papastrumf
    17.8k
    Uremović je dobar iz tog razloga što može pokriti i stopersku poziciju i desnog beka. Mi sigurno možemo platiti i dovesti boljeg igrača od njega, pitanje je hoćemo li.
  • marcio amoroso
    43.7k
    trebali smo dovesti Jedvaja.emilperska

Najveća greška ovoga prelaznog roka je to što nismo uzeli Jedvaja, a mogli smo.
  • Laugreano
    4.5k
    Nek ide kamo hoce, samo se nadam da ne dolazi tu. Razina Borevkovica.
  • Sbkbbb
    404
    evo i slobodna dalmacija objavila
  • Ivdzo11
    8k
    RB Leipzig došao po mladog talenta Dinama u Zagreb, otišli s odbijenicom!
    Mladi Patrik Horvat označen je kao projekt kluba te će se posebno motriti njegov razvoj i reagirati u svakom trenutku te ga polako brusiti za velike stvari
  • Mlađi referent
    13.6k
    Jakir mi je garancija da hocemo, osim toga krila su prioritet bila i prije ozljede ova dva iz Lokse, a i radi se na rjesavanju Cajke egzekutora, tako da i napadac je prioritet.emilperska

Meni je Jakirova želja za Mierezom garancija da ćemo uludo potrošit teško stečen novac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.