• Mr Anderson
    9.5k
    Vidović je sad pod mus pošto Stojkovića nema. Petko ostaje. Znači, Vidović i još dva pojačanja bi trebalo. Stoper i veznjak.
  • Miro Vugrinec
    6.6k
    da u ovom slucaju Kacevnda ce dobivat od Dinama placu a ne od Lokomotive koju je imo do sad. Da se radi o “suhoj” posudbi bio bi na posudbi ali bi imo placu od lokomotive
  • Klenx
    6.3k
    Šuška se, a evo i index piše, da će i Kačavenda morat na operaciju :rofl:
  • Armagedon13
    959
    Ovo sa ozljedama ide malo i na" Limenu lady",kur.... se sa malim alžircem za 0,5M sad platiš igrača 3M i nažalost nema ga 6 mjeseci.
    Šteta dečka baš je obećavao
  • Efes Pilsen
    9.5k
    Kakav posao odraden. Cudo da i Sikic nije dobio vecu ponudu kao Rijeka i Maribor.
  • austrijanac
    5k
    Da se radi o “suhoj” posudbi bio bi na posudbi ali bi imo placu od lokomotiveMiro Vugrinec

Kao sto je napisano, to sve ovisi kako se klubovi dogovore, i da nema opcije otkupa, moze Dinamo placat placu ili mogu 50/50 ili mogu u krumpirima, nije nuzno da bi Loksa placala.

Ali nebitno nakraju.
  • hardek
    3.7k
    Ovo sve djeluje ko neki film crnog humora. Igrači se ne dovode jer nisu dovoljno zdravi i padaju liječničke, a dva igrača koja su se dovela nema ih barem polusezonu zbog pogodit ćete, ozljeda
  • Mihaljević
    11.1k
    Mili Bože zašto si me stvorio , što me nisi u kamen pretvorio?
  • Infinity
    17.1k
    Izgleda da stedimo i na lijecnickim.
  • dinon7
    1.4k
    Majko moja mila i draga. Jel ovo sve realno?
  • NB86
    15.3k
    10 milja buyback je premal ako mi moramo vidovica platit 4, daj nam ga onda za 2 milijuna ako bi ga ti nazad za 10.
  • Beowulf112
    367
    Pa jesmo mi baksuzi...stojkovic i kacavenda out cijelu sezonu..a tek dosli
  • Mihaljević
    11.1k
    Sad bi igrači bez kluba, pristali i na duplo manje standarde samo da imaju klub, nadam se da će naši to iskoristiti, posebno na Morelosa.
  • NB86
    15.3k
    Kacavenda ide nazad sikicu ako ide na operaciju to je jasno, to me ne sekira, sekira me ozljeda stojkovica jer meni je on bas izgledao kao netko spreman za eksploziju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions