• CastAway1986
    3.5k
    Daa Stojkovic ozlijeda moćni Marin igra a Kaneka ćemo valjda isprobati na zimu nekad
  • BBBaranja
    3.8k

Kaneka nema ni u zapisniku..
  • Maximo
    799

Da...jakir mi se ne čini koda će stavljati igrače s kojima se ne razumije u igru,šteta,jer kaneko se čini zanimljiv...
  • BBBaranja
    3.8k

On je trener,dokle ima rezultat nek igra i Marin briga me..
  • CastAway1986
    3.5k
    evo vidim i stvarno mi nije jasno zašto nema japanca kad nisu ozlijedu prijavili
  • Ivdzo11
    8k
    Prijatelj mi prije par dana kaze da je cuo na jednom nasem podcastu msm 8/24 ( ali nisam siguran )kako se razmislja da Kaneka registriraju u Dubravu, pa kao dvojna registracija.... Sad koliko tu ima istine i koliko je realno nezz
  • Orc123
    12.6k

Koja glupost majke ti drage...kakve panjeve smo trpili u klubu i dali im prilike a ovom momku nismo dali ni 3 postene utakmice, a cak i u ove 2 koje je igrao nije bio los, ni malo!
  • Ivdzo11
    8k
    ne znam koliko tu istine ima tako da to treba uzet s rezervom
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Kaneko nije bio ni u zapisniku. Mislim da je njegova priča u Dinamu gotova jer Jakir preferira domaće mlade igrače. Kaneka ćemo zauvijek pamtiti po tome kako je protiv AEK-a stao u živi zid čim je ušao. Za 10 godina ćemo ga spominjati u šaljivom kontekstu i sjećat ćemo ga se kao što se sjećamo Andersona Coste.
  • Orc123
    12.6k

Kako je za Boga miloga on kriv za to ako nije ni imao priliku pokazati kakav je igrac?? Stwfilj, Juric, Cabraja, Kastrati, pa i Marin, Menalo, Bockaj...svi ti igraci su dobili priliku i na njima je bilo da pokazu jesu li losi ili ne, Kaneko je nije dobio! Decko nije bezvezan igrac, tko god da ga je gledao to je mogao peimjetiti...
    Decko peomijenio kulturu, kontinet, jezik, ali je definitvno pokazao u 2. Utakmice da ima odlican dribling jer mislim da ih je od rwda sve dobio, da trci 90min ko navijen i da se teudi i zeli. Netko je trebao stat i dat đu priliku pa ako ne valja ne valja!
  • Captain America
    20.4k
    tko god da ga je gledao to je mogao peimjetiti...Orc123

U japanskom prvenstvu. Potpuno drugo shvaćanje nogometa. Ima 25 godina, bez nastupa za repku, igrao u japanskoj verziji Slavena i sad je to igrač za Dinamo. Jakir i pomoćnici su s njima svaki dan na treningu i vide tko može, a tko ne može pomoći. Izgubljen je u vremenu i prostoru i danas je valjda trebao upast ispred Menala i Emrelija koji su i više nego korektno odradili posao.
  • Dinaminjo
    1.5k

Ne hnam sto je to danas korektno napravio Menalo.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Vjerojatno je Jakir na treninzima vidio da Kaneko nije kalibar za Dinamo.
  • Orc123
    12.6k

Nista onda decka otpisati nakon odigrane 2 tekme u kojima nije bio uopce los samo zato sto je Japanac i ne zna jezik! Ocito neki zavrijeđuji 100 prilika a netko ni jednu...

Trcao je, nakon 5 g u Dinamu i 2 posudbe i milijardu prilika to je dovoljno. Dok neki ne dobe ni 5 utakmica...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.