• Zagreb1992
    2.9k

Potpis..u slučaju da ne dopeljaju kvalitetne zamjene tražit će se izgovor da je bilo malo vremena za uzeti bolje igrače
  • marcio amoroso
    47.6k

Tako je. Tri mjeseca su malo. Treba 5 mjeseci da se dovedu igrači.
  • hardek
    7.8k
    Realno bi bilo nekih 20-25% znači 8-10 milijuna ali ova uprava mi djeluje plašljivo kada treba platiti.

Napadač mora doći izvana, neki Portugal, Švedska, Norveška... Ja se još potajno nadam Pohanjapalu al mislim da nakon ispadanja iz LP to jednostavno nije realno više.
  • Juznjak
    4.5k

Iznenadit ću se ako se uloži više od 7 milijuna.
  • marcio amoroso
    47.6k
    I ja ne znam šta su zapeli za napadača ako Petko ostaje. Petko, Drmić i Emreli su sasvim dovoljno i to je za mene jedina pozicija gdje nam ne treba nitko.
  • boem
    309
    Ma kakav Jakić, ne bi taj došao ni da mu je zadnje...
  • og1986
    2.9k
    Na početku kada smo pričali da trebamo odmah dovesti pojačanja mi smo bili paničari i ludi ljudi iako je bilo očito kamo ovo sve vodi.

Na početku "kapitalci" našeg ranga čekaju bolje ponude pa ćemo ih uzeti kao pred kraj, sada kada je to vrijeme priča se da su svi već pronašli klubove i da zato ih ne dovodimo.

Jebe lud zbunjenog.
  • Hrc-Vg
    1.1k
    zakaj to veliš?
  • Mlađi referent
    14.9k
    Marco Pašalić me nabrijao na transfer Gabriela Vidovića.
  • Tongo Doumbia
    7k
    Tako je. I neki dan mi je netko savršeno dobro napisao , da sad ne tražim. Nama kao da su šugavi igrači od recimo 27-28 godina koji dolaze iz nešto jačih sredina s iskustvom ozbiljnijih liga ( Zuber dobar primjer). Osim što su kako sam već rekao iskusni, to su igrači koji realno mogu biti prevage i imaju nekoliko vrhunskih sezona ispred sebe. Pa evo kad smo god i mi dali šansu takvim igračima u zadnje vrijeme ( Mišić i Ristovski dobar primjer, Soudani i Fernandes prije toga), nismo puno promašili. Jasno da i treneri vole mlađe, gladnije igrače i one koji se mogu prodati, ali nekada su nam potrebni i oni koji u nogama imaju potez koji rješava utakmicu, ili ja pak živim u zabludi.
  • xavier
    12.1k
    Jasno da i treneri vole mlađe, gladnije igrače i one koji se mogu prodati, ali nekada su nam potrebni i oni koji u nogama imaju potez koji rješava utakmicu, ili ja pak živim u zabludi.Tongo Doumbia

Nešto si pomiješao. Zašto bi treneri željeli mlade? Pa treneri žele upravo ovakve kakve si u postu iznad opisao...iskusne, u najboljim godinama...
  • Tongo Doumbia
    7k
    možda sam generalizirao, bitan je balans, treba naravno imati i jedno i drugo, ali načelno se sva naša retorika svodi na to da moramo pod svaku cijenu prodati te igrače koje dovedemo.
  • boem
    309
    Odjurio je iz Dinama nakon jako malo ozbiljnog nogometa, pričalo se i da glumi ozljedu jer ga ne puštaju... I sad da se i bundesligaša vrati u Dinamo, čisto sumnjam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.