ali barem sa stadiona izadu zadovoljni — Dino
Ovi ostali razlozi su mi djetinjasti i neozbiljni. Ja idem na stadion pogledat Dinamo. To je doslovno jedini razlog zbog kojeg odem. Ne zanima me u kakvom je stadion stanju, ne zanima me kakav je wc na stadionu, kakva je piva, kako se najavila utakmica na društvenim mrežama itd. Da sve to može bit bolje, naravno da može, ali ne mogu zamislit da se netko misli hoće li poći na utakmicu i onda prelomi da neće jer nije wc čist na stadionu — Juznjak
4. Na tekmu Espanyol - Real Sociedad sam ušao 5 minuta prije početka a na ulazi nisam čekao jedan minut. Zašto bi trebale biti gužve kad je više nego dovoljno ulaza? Ak znaš da možeš doći na ulaz 10 minuta prije početka a ne 40 minuta prije možeš recimo 30 minuta kasnije od kuće. A nekima je to jako važno, pogotovo onima koji nisu iz Zagreba.Protiv juventusa sam kasnio, doša u 20:40. Na prvom ulazu red do pola parkinga, ja doša na misto u 20:43. Ljudi su muhe bez glave. — criticus
Mene? Ne pita se mene. Ono kaj nije pokriveno u ovoj anketi a da je ciljano za skupinu koja nije redovita na stadionima- možda u smjeru zašto ne dolazi? Je li stadion glavni problem (ne bih sa 100% sigurnošću rwkao da je stadion glavni problem) i ovo navedeno kaj je već uključeno u anketi... — Majki2111
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.