• Armagedon13
    959

Upravo tako i zato je naziv "nova uprava" promašen,jer istina da su tri nova člana,ali odlučuje ona koja je tu desetljećima
  • sport
    4.9k
    Kad je Mamić dogovarao transfere nitko nije imao nikakva pitanja a Vlatka je veselo pitala šefe jeste li kavu
  • OsamŠest
    5.7k

Baš.. Previše je tu faktora. Kako s naše strane, tako i sa strane "prodavača".
  • marcio amoroso
    43.1k

Sorry, ali ne razumijem šta želiš reći. Možeš malo pojasniti.
  • Orc123
    12.4k
    To sam i ja reko....ciganimo se za par eura...4 napadaca smo uspjeli propustiti...freya nam nude za smijesnu cifru ali Uprava ne zeli amenovati...i s mladim alzircem isto tako imao je nekih sitnih peoblema i jedni su ga zeljeli potpisati ali drugi ne....zna se cija je bila zadnja...svaka cast i Kaneku i Maximu oni stvarno mogu izrast u pojacanja ali oni su dovedeni ko rotacije i to se znalo, takve smo i trrbali ali trebamo i par kapitalaca s kojima de ceka a mozda se ni nece dovoditi. Isto tako saga oko Stojka i Kace je smijesna...ali i oni nisu pojacanja vec prinove...previse otvorenih pitanja, a fakat nije Simic kriv za zo...vidi se fa smo popravili skauting ali realizacija je u k.....
    U slucaju odlaska Sutala i nedaj Boze Ivanuseca mora se otvoriti kesa inace cemo popusiti toliko toga da se necemo moc vise vratiti na pravi kolosjek naredne 2-3 sezone!
  • Ludovic IX
    9.1k
    Kak vi tu pričate ko da ste bili u klubu. Nitko od nas nezna što se događa. I još nitko nij3 prodan. Kad smo kupovali a da nismo prodali.

Na kraju će sve to bit ok
  • plavi67
    924
    Dokle god je i zadnji čovjek iz zm ere, imamo pravo nagađati i sumnjati u ispravnost odluka u upravi
  • Beowulf112
    390

Slazem se.Odlazak dvojice kapitalaca mora biti nadomjesten bar sa jedni kapitalcem kao pojacanjem.Recimo Despodovom kojeg smo mnogi vec spominjali na forumu.Josip Sutala mislim da mogu nadomjestit Maxime i Bosko Sutalo.Bosko je prije ozljede lani bio u strasnoj formi.Da se barem vrati u tu formu.
  • Captain America
    20.4k
    Siguran sam da se mamićevci nisu predali i da će se borit za prevlast u klubu. Klimava većina je osigurana prebjezima iz tog tabora i uz pomoć povjerenika iz redova Boysa. Prijelazni rok je za neku trojku (i to samo jer je rješen lijevi bek) dok god su reprezentativci tu. Rezultati na početku sezone nisu bajni. Ako se proda ikoji reprezentativac bez dovođenja kapitalca kao zamjene i ne uđe u Ligu prvaka, ovi će dobit novi zamah pred iduću skupštinu. Znakovito je i da je najavljena sudbonosna skupština za tjedan prije superkupa, sad smo na polovici kolovoza i dalje se ne zna ništa. Nije nemoguće da neki pretrče nazad mamićevcima nakon ovakvog nereda u klubu zadnjih tjedana gdje se ne zna ko pije, a ko plaća.
  • Beowulf112
    390
    Mene vise zanima kad cemo se porjesvat viskova..po transfermarktu imamo 42 igraca za prvu momcad...puno previse...pa jedan real ima cca 25 igraca kojih vrti
  • mali M
    8k
    Bruno Petković stigao cca 5.8. Pa nije da Dinamo nikad nije doveo igrača u 8 mj. Neznam zašto se toliko secira ovaj prelazni rok. Što se tiče viškova pa nije ih ova struja dovela, mislite da je tako lako se riješiti igrača koji možda ni ne želi otići... Fantastični ste mi....
  • jedan u nizu
    13.9k
    ja ne znam odkud toliko pljuvanje po tranfserima ovog ljeta.
    ne pamtim kada je bilo toliko natpisa i nagadanja o tranferima dinama. a glavni razlog je lagana smjena vlasti, i dolasci biscana i simica.
    sta god da se napravi novinari jedva cekaju da to prisiju njima, a jadni internet wariorsi samo cekaju da napisu komentar o njihovoj 'nesposobnosti' i kako ce upropastiti dinamo.
    svi su se poceli hvatati tranfera ... a nikad, nikad se javnost nije toliko zamarala transfer sagama ....
    prvo natpisi kako se nitko nije doveo.
    sada nakon par pojacanja se pise kako to nisu prava pojacanja.

dajte pustite da se odradi transferni rok do kraja, piskarala ce pisati svaki dan nesto, samo da ljudi klikaju po tome.

btw. naisao sam jos nedavno na zanimljiv podatak o prijasnjim prijelaznim rokovima (ljetnim), kada nitko nije tako srao kao sada pa da vidite:
    informacije uzete sa tranfermarkta, ne racunamo vracanja sa posudbe i prijelaz iz juniorske ekipe
    sezona 22/23 dosla cak 3 igraca (drmic, sutalo, ljubicic)
    sezona 21/22 dosao cak jedan igrac (deni juric, plus otkup posudbe josip misic)
    sezona 20/21 doslo 5 igraca (lauritsen,jakic, milic, tolic, misic - posudba)
    sezona 19/20 dosla 4 igraca (miskovic, moubandje, kulenovic, ivanusec)

koliko je njih bilo pravih pojacanja? a na koliko su baceni novci bezveze?
    prava pojacanja su ivanusec, misic,jakic, lauritsen i ljubicic . polu pojacanja ili ona koja se nisu pokazala su moubandije i drmic. ostali jedva da su nastupili za dinamo (bosko zbog ozljede jasno), a potroseni novci na njih.

znaci u 4 godine je dovedeno 13 igraca
    pravih pojacanja je 5

po ljetnom prijelaznom roku to je 3,25 igraca, od kojih pravih pojacanja 1,25

di je problem ljudi??
    nemojte se napaljivati oko debilnih novinskih naslova
  • Orc123
    12.4k
    Ivanusec se ne smije pustiti jer zamjenu za njega nemamo ni necemo dovesti. Ako zelimo naslov....morat ceđo dobrano zaorati i primit se posla....mozemo mi to, ali svatko treba raditi ono sto zna a me moze jedna osoba odlucivat o svemu a meni se cini da tako stvari stoje sad....
  • Mihaljević
    13.3k
    Uvijek sam za dovođenje igrača iz HNL-a... Ali mislim da je 7 milijuna (Po SN-u) pretjerano... Jebote za 7 milijuna se dovedu ozbiljna ozbiljna dva igrača koja već imaju 5 sezona u Italiji/Francuskoj/Njemačkoj... Ove sezone su nam nužna pojačanja , jer je ove sezone naslov ključan za budućnost kluba (50M samo za ulazak u LP...) Al dok su svi reprezentativci tu , nemam pravo glasa za Upravu.
  • OsamŠest
    5.7k
    Ali mislim da je 7 milijuna (Po SN-u) pretjerano... Jebote za 7 milijuna se dovedu ozbiljna ozbiljna dva igrača koja već imaju 5 sezona u Italiji/Francuskoj/Njemačkoj...PlavaSlavonija86d

Stvar je u tome da smo mi, htjeli to priznat ili ne, samo razvojni klub. Iz te perspektive nije puno, jer je to ulog za prodaju. A ukoliko dovedeš dva ozbiljna igrača po 5 sezona u Petici za 7m eura (nisam baš siguran da to možeš), to može bit i promašaj. Nema garancije..

Ovdje možda za ovu dvojicu daješ 7m, al kaj kad će ti samo jedan od njih duplo vratit svojom prodajom..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.