• Maximo
    822
    Šteta za pohjanpala, a kakva je ovo priča s vidovićem? Niko im se nije javio?:lol:
  • SAS1987
    19.2k
    Šteta za pohjanpala, a kakva je ovo priča s vidovićem? Niko im se nije javio?:lol:Maximo

Trebaju nasi staviti +49 ispred telefonskog broja... Jer mozda vec tjednima gnjave neku baku iz Požege koja je Vidovica poslednji put vidjela malo iza zavrsetka drugog svjetskog rata.
  • Mlađi referent
    14.9k
    Koji cirkus od novina s ovim izvještavanjem o Alžircu :cry:

Mene bi bilo sramota da sam “insajder” i svaki dan objavljujem “pred vratima, evo ga, sad će”. Putuje u Zagreb danas, putuje sutra, stigao je jučer, čeka se viza. Kažu nije prošao liječnički idealno, ali nije, eto, deal breaker, pa daj jesi novinar ili nisi, koji su to onda problemi u pitanju?

SN su zrele za ugasit. Blagog pojma nemaju o situaciji, a izbace 40ak članaka o tome.
  • OsamŠest
    6.4k
    "Kad se radi o mogućem dolasku mladog reprezentativca Gabrijela Vidovića iz Bayerna, u plavom domu kažu da im se nitko iz legendarnog bavarskog kluba na tu temu nije javio."

Lagano sprdanje novinarčića od strane kluba :lol:
  • Mihaljević
    14.2k
    https%3A%2F%2Fwww.getfootballnewsgermany.com%2Fassets%2Fsoccer-cup-1-8-antwerp-vs-standard-liege-2-1024x681.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=faces&dpr=2&fit=crop&h=210&q=25&w=280&s=2396e17dfa9bacc2aa7032f1cca033c9
    Ne znam šta uprava lupa, Dinamu treba centarfor... Ne može Petko igrat svih 36 utakmica u HNLu... A Frey je dokazan napadač...
  • marcio amoroso
    47.5k

Drmić i Emreli su vaterpolisti?
  • Maximo
    822
    Drmić napadač sa izgleda ozljedom koja mu otežava igru, a za emrelija nisam siguran istina :lol:
  • Mihaljević
    14.2k
    Sa obzirom na njihov učinak , moguće da su vaterpolisti.
  • marcio amoroso
    47.5k

Sumnjam da bi vaterpolista imao u dvije utakmice ili preciznije u 100 minuta gol i asistenciju.

Također sumnjam da bi vaterpolista mogao biti drugi najbolji strijelac Dinama u prošloj sezoni.
  • Mihaljević
    14.2k
    Ne znam čemu branjenje ali okej , poštujem.
  • marcio amoroso
    47.5k

A gle, idealni nisu, ali su dakako od toga da ne mogu pomoći u HNL-u kao što si ti tvrdio gore. Za HNL su ne odlični nego brutalni napadači. Od njih dvojice u ligi postoje maksimalno 4 bolja napadača.
  • db-izbjeglica
    19.5k
    Da mi je po 2 eura za svaki članak hrvatskih novinara o odlascima iz dinama ovo ljeto, sad bi kupovao porschea...a iz dinama nitko bitan nije otišao...
  • SAS1987
    19.2k
    Da mi je po 2 eura za svaki članak hrvatskih novinara o odlascima iz dinama ovo ljeto, sad bi kupovao porschea...db-izbjeglica

Da si iz Turske kupovao bi tvornicu Porschea... :lol:
  • CastAway1986
    4.6k
    Šteta za Vidovića uzeo bi ga prije nego Kačavendu!
  • Eduardo
    27.5k
    Brighton je ovog ljeta kupio golmana Anderlechta za 20M€. Frajer ima 20 godina i 31 nastup za prvu momčad Anderlechta za koju je debitirao u prosincu prošle godine. Ima 24 prvenstvena nastupa, jedan nastup u kupu i šest u Konferencijskoj ligi dok reprezentativno iskustvo nema.

Gledam to i pitam se kako to da se ne može naći nitko tko bi za dokazanog golmana u najboljim godinama platio klauzulu od 10M€. Mislim, nemam ništa protiv što je Dominik i dalje kod nas, ali tražim neko razumno objašnjenje zašto se nitko do sad nije odlučio platiti tu klauzulu jer kad vidim kakvim se ciframa razbacuju onda mi Livijeva situacija djeluje kao pravi misterij.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.