• Beowulf112
    390
    Jeftino su kupili Medica..cini mi se da sam vidio za 2 ili 3 milijuna
  • Juznjak
    4.3k

Ovo bi trebao biti pritisak na Dinamo da će se oni okrenuti traženju novog igrača ako Dinamo ne odgovori u roku od 2 dana? A dali su skoro istu ponudu kao ranije… Smiješni su.
  • Str1nger Bell
    2.3k
    treba im odgovorit odma danas, da imaju dva dana više za traženje novog stopera
  • blue heart 72
    2.3k
    Ma odgovorit im kratko i jasno da se više ne javljaju sa nižim ponudama od 35 milijuna ili 25 +30% idućeg transfera. Pa Josip ima važeći višegodišnji ugovor, ne istječe mu ugovor za godinu dana
  • og1986
    2.9k
    Povisili ponudu za milijun eura i glume kauboje.
  • Laugreano
    4.4k
    A kod nas dolaze iz ljubavi prema dinamu.
  • Ali
    2.7k

Nije to realno malo, 20fix uz bonuse. Pogotovo ak su bonusi tipa 1m€ za kantu, i 1m€ za prolazak skupine CL i sličnog tipa.
    Jedino kaj bi bilo tu još dobro je % od daljnje prodaje , tu je ključ ovog transfera.

Ak tu pristanu na 20% od buduće zarade. Ja mislim da je to jako dobar posao.

Ak nema % od daljnje prodaje e tada je to premalo. A taj % na zaradu mi se čini da kupcu bi trebao biti najalkše za potpisati. Najmanji rizik, jer ak će ti pomoći ostvariti ove navedene bonuse i jednom ga prodaš Arsenalu za 70-80 , to ti je super posel...
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Jw bi trazio fix isplata odmah 25M€ + 20% od prodaje ili 30M€ na rate i isti postotak

Najbolje bi bilo zadrzati ga
  • Ali
    2.7k

Koliko je realno da dobiješ 25% veću cijenu ili čak +50% na rate...
    Ja da sam pregovarač sa druge strane I da me tražiš da podignem za 50% ponudu bih te smatrao neozbiljnim. Mislim da je +/- 10-15% nešto što se može usuglasiti.

Sa druge strane, kaj ćeš ako ti je ajax jedini sa konkretnom ponudom i ak odustanu nakon ovog tvoga zahtjeva i kupe za 20nekog iz francuske lige .
    Nije to jednostavno...
    Da im je stalo do J.Šutala je jasno.
  • mali M
    8k
    Ja da sam na mjestu Dinama sad bi još pojačao tempo u odma dopeljao dva loksa, i stisnuo za lijevo krilo.. petko i Emreli mogu čist lako nosit špicu
  • austrijanac
    7.5k
    Cim vidim ne piše se nesto za dolaske, svi šute, onda znam da se nešto događa.

Tako smo doveli i sve igrace ove godine, u velikoj tušini.
  • Ivdzo11
    7.5k
    Germanijak doznaje: Odbijen Feyenoord, Ivanušec ostaje u Dinamu!

Ma palite tamo zabari

Nadalje, prema našim saznanjima, odluku je prelomila predsjednica Uprave Vlatka Peras prethodno se konzultiravši s ostalim članovima Uprave i sportskim sektorom. Peras je odluku donijela temeljem nekoliko argumenata. Prvi i svakako najvažniji je da Dinamo ima financijsku stabilnost. Osim onog što treba doći na ime transfera Joška Gvardiola, nešto je kapnulo od transfera Brozovića i Kovačića, vjerojatno će i od Majera koji je na milimietar od Wolfsburga. Dakle, sasvim dovoljno je na računu za mirnu jesen. Naravno, tu se očekuje i transfer Josipa Šutala, za kojeg Dinamo ima zamjenu, za razliku od Ivanušeca.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Ovo nam je mozda najbolje pojacanje prijelaznog roka. Ako ostane cijelu sezonu
  • Ludovic IX
    9.1k
    Već vidim kako željezne lejdi vlatka peras lupa rukom o stol i viče "nema prodaje"..

Neznam sam tko vjeruje u te bajke.
  • vjeko1701
    16.4k
    Ja više čekam da doda gas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.