Nenad je sam kod Breke izjavio da ga je perasica zvala, bio je spreman preuzeti klupu, spominjalo se čak da su ga igrači sami zvali i željeli nazad i onda uleti na klupu dobar prijatelj člana uprave zaduženog za sportsku politiku. S jedne strane imaš trenera koji je prije 5 godina došao i napravio sjajan rezultat, koji je i dalje s glavnim igračima u sjajnim odnosima, koji se želi vratit nazad i kojeg igrači žele nazad, a s druge strane imaš (za ono što nama treba) neiskusnog trenera koji je vodio Rijeku, Olimpiju, Rudeš i U21 repku i uzmeš ovog drugog. Volio bi vidjeti bi li bio izabran ispred Nenada netko drugi da je imao taj rezime i da se ne zove Igor Bišćan. — Captain America
Bišćan je imao nemjerljivo više uspjeha po kojem god kriteriju hoćeš u odnosu na Bjelicu kad je došao na klupu. — Zambatine škude
Ali sve to na stranu, i dalje ne razumijem poantu. Koja je indicija? Da ga je doveo da prebiju otpremninu, doveo je manje kvalitetno rješenje jer mu interes kluba nije na prvom mjestu? Je li i ostalima u upravi super frend Bišćan bio pa su glasali za njega? — Zambatine škude
Pa Šimiću su jaja puno više na panju s Bišćanom nego s bilo kim drugim, baš zbog ovakvih aluzija. — Zambatine škude
Nije ni kod Bjelice sve bilo idealno onda su problem
bile pobjede od 1-0 u hnlu. — bluepower86
Ne znam o kakvom rasipanju ugleda pricate,nije vam smetalo kad je Z.M.godinama sramotio klub i ugled sto po medijima sto po ponasanju. — bluepower86
Sramite se svi skupa l,tastatura ljubitelji Dinama. — bluepower86
.Ne znam o kakvom rasipanju ugleda pricate,nije vam smetalo kad je Z.M.godinama sramotio klub i ugled sto po medijima sto po ponasanju.Sramite se svi skup — bluepower86
Nisam znao da je vođenje klubova u inozemstvu i solidan nastup u Ligi prvaka (s bodom više bi prošao u osminu finala Lige prvaka) nemjerljivo manji uspjeh od osvajanja druge HNL, hrvatskog kupa i vođenja mlade repke. Vidimo kolko je imao uspjeha kad mu je nerješiva jednadžba 2 utakmice tjedno na startu sezone. — Captain America
Misliš da bi Nenad šutio i trpio ovakav katastrofalan prijelazni rok gdje si na 2 nedostatka u prvih 11 i kratku klupu zapravo rješio samo problem lijevog beka, a danas je 6.8. i tek se sprema rasprodaja kako ključnih igrača tako i ugleda? — Captain America
Osobno mi nikad nisu bile problem. Nama je jučer Mitrović imao 2 odlične prilike gdje nas je Livi spašavao. Kod Bjelice se to nije događalo. — Captain America
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.