• Droljo
    23.4k
    sigurno ne ide ovaj prijelazni rokOlmic

A šta ak ipak ode?

(E nebude)
  • Ali
    2.7k

Ako si gledao Sučića 20x uživa, pa pretpostavljam da si usput gledao i Jankovića.
    Po meni je on extra igrač za Dinamo, osobito kao alternativa Baturini ako Arsenal potegne cifru.

Kaj veliš kako to da Sučić dobije (na velim da nije dobar) A Janković ne priliku u Dinamu?
  • Mali dioničar
    18.7k
    Ako si gledao Sučića 20x uživa, pa pretpostavljam da si usput gledao i Jankovića.
    Po meni je on extra igrač za Dinamo, osobito kao alternativa Baturini ako Arsenal potegne cifru.

Kaj veliš kako to da Sučić dobije (na velim da nije dobar) A Janković ne priliku u Dinamu?
    Ali

Prema svim informacijama za Jankovića postoji sasvim razumna opcija ponovne kupnje.

“Ako Arsenal potegne cifru” Dinamu zbilja neće biti problem reinvestirati u Jankovića.

Iako dečko je bio recimo u Gorici i nije igrao. Sad igra dobro, ali čisto sumnjam da Baturina na ikakvoj posudbi ne bi bio jako bitan igrač, bilo koje g kluba HNL-a kao što je Šutalo bio starter u Istri.

Nadam se da će i Janković postati dobar igrač, pa ako zasluži neka zaigra u Dinamu, ali bi me jako iznenadilo da bude na nivou Baturine ili ikakva zamjena za njega.

Jednostavno ne bih stavljao Baturinu i Jankovića u istu rečenicu nikada.

Kad smo već kod opjevanih “plemenitih” veznjaka Tolić bi za HNL i utakmice poput jučerašnje po meni sjeo kao as na desetku. Za odmoriti Baturinu. A i mogao bi pucati penale ako treba.
  • San Lorenzo
    23.6k
    Tolić...A i mogao bi pucati penale ako trebaMali dioničar

Dosta mi je i Petkovićevih nonšalancija, hvala ali ne hvala.
  • Mali dioničar
    18.7k
    Dosta mi je i Petkovićevih nonšalancija, hvala ali ne hvala.San Lorenzo

Zbilja nisi skužio da se zajebavam? :smile:
  • bongo
    1.3k
    Ono kad imaš traume od Petkovićeve nonšalancije pa ni ne skužiš da je zezanje :D
  • San Lorenzo
    23.6k

Sjedim u užarenom autu na parkiralištu Lidla, naravno da nisam skužio da se zajebavaš.
  • Mali dioničar
    18.7k
    Sjedim u užarenom autu na parkiralištu Lidla, naravno da nisam skužio da se zajebavaš.San Lorenzo

Samo nemoj ostaviti dijete ili kućnog ljubimca kad ideš u dućan.

Dobro, ovaj Tolićev penal barem nije bio u nekom bitnom momentu.

Ok, najozbiljnije - ne mislim da je puštanje Jankovića u Rijeku propust. I za sezonu 23/24 prije bih ostavio Tolića nego Jankovića. Bišćan nije ostavio ni jednoga nego eto “radnog” veznjaka Sučića i ajmo vidjeti kako će to završiti.

Vidi se da vjeruje u neku iskru u Antoniu Marinu na toj poziciji ofanzivnog veznog, a iskreno i ja Marinu dajem malo kredita. Ni na čemu racionalnom utemeljenog, ali možda demantira ekipu barem pola kao Lovro Majer kojeg se isto tako etiketiralo za svileni pristup i umiranje u ljepoti.
  • Yovitssa
    941
    Evo opet nesto insajdersko vjerovali vi meni ili ne

Kaj se tice odlaska prica je slijedeca

Livakovic 90+ da ide, Fener je jedina ozbiljna opcija sve ostalo price/pricice
    Sutalo ako netko ponudi 20+ ga pustaju
    Ivanusecu pumpaju cijenu, one price da ide za 8.5 izmisljotina
    Petko ostaje
    Olmic

Ovak nekak i ja mislim. Čak bih i dodao da Petko odlazi ako netko ponudi oko 5 mil eura. Slažem se da Šutalo vrijedi puno više od 20 mil, Ivanušec puno više od 8,5 mil, ali to je nažalost realnost HNL-a. Plus, ta četvorka je dugo u klubu, prije smo takve kapitalce prodavali nakon jedne solidne sezone.
    Tako da je po meni odlazak pitanje dana, samo se nadam da ćemo naći dostojne zamjene....
  • emilperska
    12.8k
    Potajno se nadam da će Alžirac i Kačavenda potpisat danas da bi ih mogli vidjet protiv Gorice, ali znam da nije realno..
    Koji je status Menala i Bulata da ih nema u zapisnicima. Bulat vjv ozljeda?

Po meni se oba kandidati za prodaju i mislim da se može dobiti bar 1m za svakog. Ovaj je još uvijek talent sa solidnom statistikom, a ovaj reprezentativac BiH s isto solidnom statistikom u Dinamu..
  • mali M
    9.2k
    Lažavenda
    — emilperska

?
    marcio amoroso

da često mu se ljepi ta etiketa a meni je tolko bedasta da mi se ni neda pitati zašto ga točno tako zovemo...
  • Neki tip
    21.3k

Kakva sad etiketa? Nikad čuo nigdje i ni od koga da ga se zove Lažavenda, već samo persku ovdje na forumu i to po stoti, a ne prvi put.

Mislio sam da čovjek naprosto ima neki fetiš na to, jer uvijek piše Lažavenda i, primjerice, Dalčić za Dalića.
  • emilperska
    12.8k

Nisam ja jedini :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.