• Zagi
    14.9k
    Niti gola niti asistencije, a nema ni sofascora da vidiš neke detalje.
    To je novinarska 6ica. :rofl:
    To što radi na terenu, koga briga.
  • Maximo
    852
    Znači s aekom igramo za 6 dana,a još je i gorica između,nadam se da će doći još neko dotad
    Može eventualno protiv gorice postavu:
    Livi
    Moha
    Max
    Perić
    Perković
    Šučić
    Ljubo
    Ivanušec
    Baturina
    Kaneko
    Drmic

S tim da mjenja ova 4 prvotimca u 2.pol ,bilo bi dobro da bar kacavenda uleti umjesto ljube
  • Hamed Kone
    29

Ore po terenu , istina trči puno , ali je izgubljen u defanzivnim zadacima , ima problem sa postavljanjem i nekoliko puta danas i 2 put protiv gayduka , kad ga igrač prođe , hvata ga za dres s obje ruke ( to trener treba iskorjenit ako vidi uopće ) . Sučić je mlad , u karijeri nema niti jednu jaku utakmicu i najpametnije je da ode na posudbu negdje , gdje će igrat ciujelu sezonu ( npr kod Krkija u Maribor ) . Ima potencijala ali stavljat ga u bilo koju jaču tekmu je samoubojstvo.
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Kakav mocan potez bi bio sad da Petkovic i Livakovic potpisu nove ugovore. Ajmo Dario, rjesi to. :pray:
  • San Lorenzo
    23.7k
    Ako baš nemate šta pozitivno napisati o dečku od 19g, onda bolje pregrizite jezik i nađite neku drugu temu o kojoj ćete razgovarati...jbt svi bi naše klince, onda se čeka prva utakmica u kojoj dečko nije igrač utakmice da ga se omalovaži...tu je, bori se, radi, kad/ako dođu Kačavenda, Stojković i Alžirac će vjerojatno negdje na posudbu i to je to.
  • Zagi
    14.9k
    "ako vidi uopće"
    To me podsjeća na lesijevo "...ako radi" za Šimića

Trener nam je naime , za one koji ne znaju, osvojio ligu prvaka.
    Kao vezni igrač.
  • Efes Pilsen
    14.7k
    uopce valorizirat upise kontra "dice" je ono.. meni se Sucic svidio u ovo malo minuta.. kao i Jakic, bez minuta nece napredovat, a ovdje ima sve - minute, pritisak, priliku. Svi bi htjeli sve sad, ali niti jedan nas igrac nije postao to sto je danas bez trpljenja gresaka. Kad gledam Sucica to se apsolutno isplati, mlad igrac s progresivnom igrom..
  • Jurki
    22.5k

Potpis svega kaj si napisal. Al ja bi zadrzal Sucica u krugu prve ekipe. Utakmica ce biti puno i dovoljno minuta moze participirati da se razvija i da napreduje ko nogometas. Ocekivati da Ljubo i Miske odrade sve utakmice je ludost i takva brza napast nam treba.
  • Bosna86
    12.7k
    Teško je ovo objasniti… Francuz je sasvim ok rezervni stoper, za HNL bih čak rekao i odličan… Rezerva u Dinamu vrijedi 1,3 milje i to je realnost
    Ukrajinac koji je došao ima sasvim dobar CV, ne kiksa i kad se uklopi biti će upgrade u odnosu na Ljubičića
    Kaneka još neću komentirati
    S obzirom da se nitko nije prodao, kako netko pri zdravoj pameti može pisati ovakve tekstove… S današnjim danom, Šimiću nitko ne može a reci za odrađen posao…

A ova pljuvacina po Marinu i Sucicu je bas iritantna… Domaći momci, igraju za male pare u odnosu na kolege… Oba su trenutno nebitni za ovaj Dinamo i stvarno je iracionalno pljuvati po njima
  • Captain America
    20.4k
    Ljudi su zaboravili kako je Baturina izgledao protiv Loxe kad je Čačke tek došao. Izgledao je puno slabije nego danas Sučić, a gdje je godinu i 3 mjeseca kasnije. Sučić je danas odigrao korektnu utakmicu u pretkolu Lige prvaka s 19 godina. Ne znam što još ljudi žele od našeg mladog igrača...
  • Mlađi referent
    15.1k
    Bernauer je brutalan transfer nastavi li on ovak, a ne samo ok rezerva
  • Jurki
    22.5k
    Dinamo je svoju reputaciju stvorio na mladim igracima koji dobivaju šansu. To je vjerojatno jedini razlog zakaj nam je Olmo pao u krilo.
    Mi nemamo sponzora koji ce u klub ubrizgat 50 milijuna i da nam nebu bitna financijska strana.
    Razvojni smo klub i tak se trebamo i ponasati.
  • CastAway1986
    5.2k
    ako te baš zanima i tu se pravis pametan Sucica sam gledao uzivo u Mostaru bar 20 puta i daj Bože da bude kapacitet za Dinamo iako ja to ne mislim da je , treba mu bar sezona dvije HNL u recimo Lokosima
  • deda
    43.4k
    Vrijeme će kao i uvijek pokazati. Mali jos nema 20, a pokazuje ozbiljne kvalitete. Jasno da jw još neistesan. Me vjerujem da ga možemo poslati u puno bolji klub od Zrinje tako da vjerujem da bi mogao ostati u rosteru ove sezone.
  • Infinity
    21k
    Zrinjski ima skoro pa otvoren put u grupe ECL. Treba pricekati desetak dana i mozda razmotriti da im se posalje jednog ili dva mlada igraca. Njima je roster za Europu ocajan, a nama bi dobro doslo da mladi igrac skupi osam europskih utakmica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.