Smiješno je da se uspoređuje tu nizozemska i Ligue 1 koja je bas podcijenjena kao da je samo PSG bitan !! Recimo Tudor koji je lani radio odlično u OM tvrdi da je francuska liga puno jača od talijanske a čovjek je radio u obje!! On tvrdi kad igras protiv Lorienta i Strasbourga tu imaš 5 top igrača koje bi kupio s druge strane iz Empolija , Spezie ,Sassuola nebi uzeo nikoga..Iako smatram da Ivanusec vrijedi Ligu petice svakako nije loš potez ni odlazak u prvaka Eredivisie — CastAway1986
vrijeđao nisam, a o tome jel na kog volim više od drugoga je moje osobno mišljenje, i to mi ti ovdje sigurno nećeš nametati. Sad jel se ha ne svidja moderaturu th tebi pa mi pretiš za sad se neću osvrtati na to. Ne svidja ti se šta ja mislim za štefulja, nemoj ni čitati. A ako misliš da za to trebam dobit ban, samo rokaj — Kujtim Shalla
Imamo li pravo na naknadu za razvoj od Gvardiola ili to vrijedi tek kad napuni 23? — markoli
Ako te neki upis ne zanima, nemas konkretno nesto rec o tome, odgovorit na pitanje zaobiđi ga! Jel to toliko tesko...drzim se teme, nikoga ne pljujem...neces mi govoriti o cem cu ja pisati... — Orc123
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.