Očekujem Drmića napred i Emrelija na krilu. — IceMan
Nadam se da si skroz u krivu — mali M
najskupljem igraču priliku u utakmici u kojoj je riješen prolaz? A dosad odigrao 8 minuta. Nije mi normalno samo tako otpisivat igrače koji realno ni nemaju neku priliku.
A Emreli na krilu je malo realan, ali u dobroj je formi i igrao je super sad u Istri… zašto ne spojiti dvije utakmice i usputno ga isprobat negdje di se zna da može? — IceMan
Očekujem Drmića napred i Emrelija na krilu. — IceMan
ali imaj na umu da je ovo pisana, a ne izgovorena riječ uživo i da raspravljamo jedni s drugima na temelju napisanog, a ne tona, boje glasa, mimike, žive interakcije u cjelini pa da lakše shvatimo što zapravo misliš. — Neki tip
Al mislim da znamo kaj sam mislio s tim svim skupa, jer sam dolje pojasnio. — IceMan
E zbog ovog sam već odmarao 3 dana i puno puta ispao tele tu na forumu kao ne kužim kurtza :joke: — Droljo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.