• Droljo
    18.7k
    Dinamo bi tako mogao odraditi jedan od najboljih prijelaznih rokova posljednjih godinadeki87

Ipak nije sve tako crno :lol:
  • Šteco
    991
    Slučaj "Janković", isprike ako je već bilo.

qmejoz0nue233t7y.jpg
  • Patak
    3.5k
    Bit će dobar prijelazni rok ako ne otiđe neki nositelj. Ako otiđe samo jedan nositelj a ne dovedemo nekog kapitalca onda će biti loš. Za sada smo popunili rupe i doveli igrače za rotaciju. Ako dođu Stojković i Kačavenda onda smo kupili i potencijalne kapitalce za godinu dvije, ali ne smijemo se ove godine oslabiti odlaskom nositelja bez adekvatne zamjene. Brekalo bi bio dobar primjer, Oršić prije ozljede također.
  • superhik
    12k
    Ne vidim zašto je problem što cijela uprava ide u Kazahstan kad Šimić ni ne zna za transfere, a Vlatka to sve rješava telefonom
  • San Lorenzo
    20k
    Ma Vlatka češlja i skautira sve od Kajzerice do prašume Amazone, ali džaba kad Bišćan ne daje blagoslov da se ti igrači dovedu.
  • Kaktus Car
    1k

Kakav Brekalo? Igrač koji nikada nigdje nije pokazao ništa čime bi opravdao svoj hype. Brekalo je "kapitalac" samo zato jer ste čuli za njega. S druge strane ne znate jesu li novi igrači samo prinove za rotaciju ili pojačanja jer ih sigurno niste dovoljno gledali...
  • dinamo vitez
    678
    Brekalo je kapitalac za Dinamo, o tome nema spora. Igrač koji je zabio 14 golova u prethodne dvije sezone (ne računajući zadnju) u Seriji A/Bundesligi kao standardan igrač u Torinu/Wolfsburgu je definitivno veliko pojačanje. Tim više jer je tek napunio 25 i jer smo ga mogli dovesti za 'siću' od milijun i pol eura koliko ga je Fiorentina platila. To je veliki propust.
  • Olmic
    5.1k
    bas ja to htio pitat. Je li ukrajinac kapitalac npr?

Kaj znaci kapitalac?

Da vrijedi 4+ na transfermarktu i da ne igra u HR

Vama bi valjda bio Pjaca kapitalac
  • Ludovic IX
    9.2k
    Kad je dinamo prodao kapitalca i zamijenio ga kapitalcem? Dinamo kupuje ove klince iz lokse sa ciljem da za 6 mjeseci postanu kapitalca.. ajd bar za godinu dana.

U pravu su oni koji kažu da bi bolje bilo da stasaju uz ivanuseca npr i nadam se da i budu ali ne može dinamo kupiti 8 igrača i onda ih 6 držat na klupi većinu vremena. Pa ćemo ih proglasiti promašajima za godinu dana. Ja sam još uvijek za prodaju sutala za 20+ , nego za prodaju livija, petka i ivanuseca za 20+.. ali mi ne kupujemo stopere već vezne i krila većinom
  • Jaro
    10.5k
    Brekalo je kapitalac za Dinamo, o tome nema spora. Igrač koji je zabio 14 golova u prethodne dvije sezone (ne računajući zadnju) u Seriji A/Bundesligi kao standardan igrač u Torinu/Wolfsburgu je definitivno veliko pojačanje. Tim više jer je tek napunio 25 i jer smo ga mogli dovesti za 'siću' od milijun i pol eura koliko ga je Fiorentina platila. To je veliki propust.dinamo vitez

brekalo je uvijek birao sve osim dinama i sirok mu put dalje. hvala, ne hvala...
  • Ivanmtk
    1.6k
    čovjek koji je rekao da bi volio da netko drugi bude prvak osim Dinama.. Neka daleko mu kuća. Radije ću trpit malog Stojkovića i Kačavendu i nek griješe i gube utakmice, ali znam da su Dinamovci do kosti, a ne ovaj fejker koji nas je koristio zimus za dizanje plaće kod Talijana..
  • Šteco
    991
    Jutarnji. Autor: Tomislav Juranović
  • Orc123
    12.6k
    Sve to stoji ali moramo biti svijesni da su sve to potencijali za buducnost, ne trenutni nosioci kvalitete. Osim Bogdana koji ce zauzeti l. Bok...u slucaju odlaska Ivanuseca trebat ce nam iskusno kvalitetno krilo koje ce odmah raditi prevagu. Ne mozemo to ocekivati od Titrauia, Kace ili Stojka...nismo to dobili ni u Spikicu, Ivanusecu, Majeru, Bulatu....koji su isto tako bili dominantni u svojim momcadima...oni se dovode za buducnost. Premladi su to momci da bi odmah odlucivali utakmice u Dinamu. Vidimo i u jednoj loxi koliko osciliraju iz utakmice u utakmicu. Ivanusec tek s 23 eksplodirao i postao nositelj, Majer koji godinu ranije, Spikic tek godinu dana ima kontinuitet iako jos sad nije igrac prevage, za Bulata da ne govorim uopce, Perkovic ni na mapi. Imamo prevelika ocekivanja, a to su tek potencijali koji se kroz godine moraju razvijati kod nas. To je i sam Biscan izjavio. Mi smo se puno digli od prije 6-7 sezona i ganjamo rezultat a ne cisto preprodaju igraca.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Mozda su te izjave Brekala izvucene iz konteksta. Ja ga vidio na zavrsnici futsala i drazenovom domu u dinamoj majici medu navijacima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.