• Švabo86
    68
    Ne razumijem zašto Marin dobiva toliko prilika. Nije pokazao apsolutno ništa
  • zagr
    505
    Iijepa večer.
  • Orc123
    8.5k
    Pre pre zadovoljan....kaneko 90 min trci komnavijen...2 odlicna driblinga, malo izgorio u zelji, ali vidi se da kuzi nogomet i pas igru....Mika junacki odeigrao 90 min bez oeiprema i ritma utakmica , rjesenje za nas bok...Ljubo pokazao da je 100 puta bolji od Bulata, a Max izgledao odlicno uz sutala i bit ce od velike koristi...svaka cas momci! Istra uzasna, teren katastrofa ko i sudac...
  • Dragon1Warrior123
    3.3k
    Loksa duo, Vidović eventualno i rekao bi jedan do dva vezna ovisno što je plan s Bulatom i imamo megamomčad.

Ovi igrači koji su dovedeni zasad pokazuju da su smisleni, kroz idućih par tjedana mislim da bude sve sjelo na svoje.

Bravo dečki, bravo trener. Jako dobra utakmica. Jedino Marin neka sam nađe drugi klub...
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Trebat ce puno molitve za zdravlje Ukrajinca :grin: Bernauer za HNL dusu dao, a Kaneko ima fore jer velika je to promjena.
    Emreli zasluzio ostat u rotaciji ove sezone. Jedino se nadam da ga vise necemo gledat na krilu.
  • xyz
    840
    Odlična utakmica, autoritativna i samopouzdana. Jedino me Marin, kao i još neke ovdje, još jednom razočarao, ali jbg...
  • Mlađi referent
    12.3k
    Mikha je stvarno dvostruko pojačanje jer smo dobili Ljubu u vezi

Odlično danas
  • San Lorenzo
    16.7k
    Odlična utakmica, čestitke svima na rutinskom rješavanju tovarske podguzne muhe predvođene ultrairitantnom pojavom Karoglava...Kaneko će trebati vremena da se sinkronizira sa ekipom i europskim nogometom, Bernauer izgledao kao neka verzija Šutala od 8 milijuna eura, Bogdan je bek...Emreli odličan, grizao, razigravao, zabio, ako ovako nastavi, pitanje hoće li se uopće ganjati još jednog napadača.
  • BBB Sibenik
    4.6k
    Ako je ikad City nudia famoznih 10M za Marina, onaj ko ga nije tija prodat se zajeba
  • DiddyGuela
    2.1k
    Sjajno. Svi!

Posebno me veseli visoki presing i na 3:0
  • Olmic
    3.7k
    Max 14/18 tocnih dugih lopti
  • Orc123
    8.5k
    Kaneko pokazao da smo na desnom keilu sa njim i Špikom pokriveni odlicno...decko trcao i radio pritisak 90min! Rađe bi gledao 100 kaneka nego anemicnog Marina ili Topica ili Drmica, cak i Bulata...imao je par lijepih driblinga i zna igrati ina pas igru, a nije zgorega napomenuti da igra za ebenih 200tis po sezoni dok Marin ima 300, jedan Menalo 300 ili Kulenovic 360....nismo doveli Kapitalca ali savrsenog igraca u rotaciji jesmo s tim da dok se uigra definitivno ce kucati na vrata prvih 11....konacno na klupi imas igraca kad ti uđe da ce dati 100 posto...treba vremena da se peivikne na drugaciji stil zivota i drugaciji nogomet ali za mene u startu pozitivna ocjena definitivno!
  • blue heart 72
    1.8k
    Bez riječi prigovora, rutinski odrađena tekma. Marin - no comment
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.