• mali M
    8k
    ma ne potežu se samo Oršić i Petković.. u Dinamu su izuzeci i vrlo rijetki igrači koji su došli iz bolje lige iz prve momčadi u Dinamo... 99% ih je baš priča kao Oršić i Petković.. hočeš od mlađih do starijih.. ili su povratnici da ožive karijere ili su anonimusi koji žele izgraditi karijere preko Dinama..
  • Joey Barton
    255
    Ima nekakav članak o plaćama naših pojačanja, uštedama na 14 igrača i nekom kiksu sportskog sektora na jutarnji.hr, ali nisam pretplaćen na njih pa mi ne otvara cijeli članak. Piše Tomislav Juranović.

Je li ima itko pristup da iskopira tekst?
  • mali M
    8k
    ma Jurki bio sam sarkastičan, mislim da sam i stavio smajlića na kraju! skroz se slažem s tvojim postom
  • xavier
    12.1k
    u Dinamu su izuzeci i vrlo rijetki igrači koji su došli iz bolje lige iz prve momčadi u Dinamomali M

Pa ne samo u Dinamu nego bilo gdje. Igrači koji su standardni u prvih 11 u pravilu ne odlaze u slabije klubove od onih u kojima trenutno jesu osim ako ima nekih posebnih okolnosti. "Pojačanja" u pravilu i dovodiš ili iz slabijeg kluba ili igrača koji nije standardan u jačem klubu.
  • mali M
    8k
    slažem se, samo sam se nadovezao na ovo da su Oršić i Petković iznimke.. nisu.. zato i nije lako biti scout i sportski direktor, jer moraš takve stvari procijenjivati..
  • nwankwo646
    643
    sad se bar prišlo na dvoznamenkastu cifru
  • scooniepenn
    5.1k

Ja ti niti ne pokusavam oduzeti pravo na misljenje, samo ovi argumenti koje spominjes su nepostojeci. Sto se tice Mihe i sam Jovicevic i Djurasek su velo eksplicitno rekli da je bio uz Mudryka prakticki najkonstantniji i najbitniji igrac. Shakhtar s obzirom na situaciju s ratom u Ukrajini ide prema sve jeftinijoj i losijoj ekipi pa mi njegovo nezadrzavanje ne predstavlja predmet sumnje ni u kom smislu. Vezano uz Kaneka ne vidim zasto bi njemu prilagodba na europski nogomet bila problem, a svim Japancima koji su dosli u Belgiju, Njemacku, Spanjolsku i poglavito Celtic navikavanje prakticki nije bilo ni potrebno. U Japanu se igra nogomet podosta brzi nego u Hrvatskoj i blizi onom sto Beli s Dinamom zeli postici, a poglavito onom sto se igra u Ligi prvaka. Time sam sve rekao.
  • Orc123
    12.6k
    To pise Turcin tako da to uzmi s velikom dozom sumnje....
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    sad se bar prišlo na dvoznamenkastu cifrunwankwo646

Mozda ima i nekih ponuda za koje se ne zna uopce
  • nwankwo646
    643
    da ali ima 200k pratitelja i radi za espn i marcu pa valjda nije šarlatan
  • Orc123
    12.6k

Meni on vise 10ka nego krilo....zanimljiv mlad igrac...
  • OsamŠest
    5.8k

Sve pokriva naprijed. Čudo igrač!
  • NB86
    16.9k
    2 mil eura ponuda bayernu prema tironiju, zanimljivo
  • gio
    228
    Zanimljivo po jednom njemackom clanku od prosle godine njegov ugovor je bio 1 Milja godisnje u Bayernu.

https://www.goal.com/de/galerien/fc-bayern-geh%C3%A4lter-ranking/3/blte1bcdce3325c944e
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.