• Patak
    3.5k
    Moje mišljenje, nema metodologije. Kako je i Clint Eastwood rekao, svako ima pravo na mišljenje
  • Patak
    3.5k
    Postoci se ne zbrajaju...
  • scooniepenn
    5.1k

Jesi ti iz nekog izlaska dosao, gdje se ozbiljno zaruzilo? Kaneko i Mykhaylichenko su po meni sigurni u udarnoj 11-ici. Miha odmah, a Kaneko vrlo brzo.
  • Dinamosaur
    2.3k
    slazem se, pa nismo u konzumu
  • Patak
    3.5k
    Pa svako ima pravo na svoje mišljenje. Kaneko dolazi prvi puta u Europu, nema utakmica u reprezentaciji pa je pitanje prilagodbe. Mihu nisu htjeli zadržati u Anderlechtu do kraja ugovora, dakle u klubu koji je po svim kriterijima lošiji klub od Dinama. Ni u Šahtaru ga nisu smatrali dovoljno dobrim da ga zadrže. To su moje dvojbe oko njih dvojice.
  • Jurki
    18.5k
    Ni u Šahtaru ga nisu smatrali dovoljno dobrim da ga zadrže. To su moje dvojbe oko njih dvojicePatak

Ne znam zbog cega ga u Šahtaru nisu htjeli, ali je bio standardan 2363 minuta u 32 utakmice kaj ispada 73 minute po susretu..
  • mali M
    8k
    Ne znam zbog cega ga u Šahtaru nisu htjeli, ali je bio standardan 2363 minuta u 32 utakmice kaj ispada 73 minute po susretu..Jurki

sad ćeš još izmisliti da je tamo rat zadnjih godinu pa zato nije igrao u Šahtaru!! :snicker:
  • mali M
    8k
    ja ću baš s guštom popratiti Frigana.. volim uvijek popratiti sve te mlade koje se odluče preskočiti Dinamovu ponudu (jer u konačnici oni daju zadnji potpis) pa gledati kako se vani razvijaju.. uglavnom budem baš tužan u 99% slučajeva kad vidim kako propadnu i profućkaju karijeru zbog love.. al zbilja budem tužan jer neki su stvarno dobri mladi igrači tako otišli van i baš teško propali.. kužim ovi koji su u 28-moj još u HNL-u za prosječnu lovu pa odu čopit nešto van, al ove mlade.. baš tužno
  • Patak
    3.5k
    Vratili ga s posudbe u Anderlecht koji ga je odlučio prodati prije isteka ugovora Dinamu iako ima još samo jednog lijevog beka, nekog malog senegalca od 21 g. (prema transfermarktu).
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Ako se ne varam imao je jos godinu ugovora. Shakhtar vise ne kupuje kao nekad, on se u Brusselu nije snasao (neko je vec spomenuo jezik) i nije imao namjeru potpisat novi niti ostajat. Zasto bi bilo cudno da ga daju ispod cijene?
  • Hrc-Vg
    840
    A možda se njemu nije sviđalo u Andrerlechtu? Jovičević ga je baš nahvalio....
  • Orc123
    12.6k
    Igrao je standardno u Shahtaru, da nije valjao ne bi igrao. Dinamo je veliki klub ali Shahtar je jos malo veci barem do sad, od same platezne moci pa do rezultata zadnjih sezona. Ako je mogao tamo biti standardan onda definitivno moze i kod nas. Zasto ga nisu otkupili to mi ne znamo.
  • xavier
    12.1k
    @Patak

Kad bi stvari u nogometu funkcionirale kako ti misliš da funkcioniraju, utakmice se ne bi trebale ni igrati jer bi se sve moglo izračunati...po tebi bi se pojačati mogli samo na način da kupujemo startere iz klubova jačih od nas.

Za to vrijeme je Petković stigao nakon neuspješne epizode u ne baš velikim talijanskim klubovima, Oršić je doveden iz Koreje...
  • Patak
    3.5k
    Ma sve je u redu što si napisao samo uvijek se potežu Oršić i Petković koji su izuzeci po pitanju super uspješnih transfera. Nadam se da će i Miha biti barem približno takav. I Kaneko također.
  • Jurki
    18.5k
    daj procitaj jos jedanput kaj sam napisal.
    Nisam napisal da nije igral vec suprotno.. da je bio standardan. A zakaj ga nisu kupili to ne znam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.