• Ali
    2.7k
    Zadnja dva dana prevldava na zoni mišljenje za Ivanušeca u stilu.
    - tržište diktira cijenu
    - Dinamo živi od prodaje
    - svi bi mi 30milja rado ali,
    - 8-10 milja uz bonuse je trenutno maksimum...

Mislim da je on nama puno vrijedniji od tih brojki.
    Recimo samo jedan podatak, pobjeda u LP je 2,8m€.

Kak je 8,5 u toj računici dobra lova ? Bez njega šanse da di tog jednog segmenta uefine nagrade ćemo znatno teže, a pogotovo jer nemamo adekvatnu zamjenu.

I za kraj u Belgiju koja je financijski nešto slabija liga od Nizozemske je Rijeka prodala Frigana za 6 mil € , toliko o tržištu...

Ljudi, to ak se realizira, onda ću početi sumnjati da negdje lova opet curi tatrane...
  • Neki tip
    21.3k
    Zadnja dva dana prevldava na zoni mišljenje...
    ....8-10 milja uz bonuse je trenutno maksimum...
    Ali

Kak je 8,5 u toj računici dobra lova ?Ali

Daj nađi evo 2, ne 5, ne 10, ne većinu pa da ova tvoja teza drži vodu, nego 2 mišljenja prema kojima bi 8.5 za Ivanušeca bila dobra cijena.

Uostalom, kad se nešto želi kvantitativno provjeriti, onda se ne nagađa "po dojmu" (koji je k tome ne znam na čemu utemeljen), nego se istraži.

U ovom slučaju, napravi se anketa.

Evo podsjetnika na rezultat da ne moraš pogađati koje je prevladavajuće mišljenje:

ixnlaq3xcgx8ekpq.jpg

Dokazao da pričaš napamet? :smile:
  • Lynx17
    4.3k
    Ajme, koja steta za Roga (neki su ga tu spominjali).

Ozljedio je prednjeg kriznog ligamenta u lijevo koljeno. Imao je vec par puta na desnoj. :pray:
  • emilperska
    11.1k

Ako je to istina, to neka bude poruka nasim celnicima i Dariju koji je malom kum i nasoj vrloj premcjednici koja ce po lesinarskom uzet stvari u svoje ruke, da odjebu s kacavendom iz Dinama

Zao mi Roga strasno..
  • Orc123
    12.6k
    Je istina za roga, sad je u pitanju druga noga....2puta jedna noga sad druga.....strasno :sad:
  • marcio amoroso
    43.5k
    Jel i Pjaca trgao križne u oba koljena?
  • Droljo
    18.8k
    S obzirom na to da ga imaju mogućnost otkupit, uz 10 asistencija i pokojim projektilom iz slobodnjaka vidite se jedino ak misliš ljetovati u Paphosu.Neki tip

A jel on mora pristati na ugovor tamo?
  • Beowulf112
    396
    Bas me zanima kako ce se klub postavit oko prodaje Šutala...treba postovati i igraceve zelje ali opet bi bilo korektno od Josipa ako vec planira ici da odradi kvalifikacijski ciklus za europu do kraja s nama..mislim da se svi slazemo da je 20 malo ispod cijene..da ponude 25 i neke bonuse tipa 10-15% od sljedeceg transfera ja mislim da bi klub trebao mu izaci u susret...napoli je ozbiljan klub..igrao bi vjerojatno u prvoj jer je koreanac otisao u Bayern
  • BBBaranja
    3.8k
    Igračima se previše gleda kroz prste,općenito svuda ne samo kod nas..
    Majstore moj ako ti imas ugovor karikiram do 2026. a ja sam ti poslodavac,prodajem te kad zelim i za koju lovu zelim..
    Ne zanima mene tvoja zelja gdje bi ti isao,a ako se igrac krene inatit uvijek ima odgojnih rjesenja i za to..
  • boem
    309

Nije to baš tako jednostavno, kratkoročno možda da. Ali kasnije će igrač dva put razmisliti prije nego s tobom potpiše dugoročni ugovor.
  • Mr Anderson
    12.9k

Pa nisu igrači roba da ga možeš prodati protiv njegove volje gdje ti hoćeš.
  • Captain America
    20.4k
    Sutrašnje Sportske kažu da su Kaneko i Mihajličenko tek početak dolazaka i da dolaze obojica iz Loxe. Frey je i dalje na čekanju...
  • Mr Anderson
    12.9k
    Za Freya je očekivano da ako niti jedan napadač ne odlazi da je on na čekanju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.