• dinon7
    1.9k
    Daj Boze da smo u pravu pa da obojica imaju pravo nastupa
  • xyz
    840
    Ako su poslali papire do 20h :)
  • Kaktus Car
    1k

U pravu si promaklo mi je. Editirao sam originalni post.
  • Ivdzo11
    7.9k
    Mora da su citali zonu, pa se sprema neki video;)
  • Zagreb1992
    2.5k
    Sad očekujem najezdu Japanaca na Zoni kad se objavi Kaneko
  • Papastrumf
    17.7k
    Ovaj tjedan ce biti upisan kao zlatni tjedan ove teme nakon sto objave svih 5 potpisa. Orc na aparatima.
  • Beowulf112
    396
    A mene bas zanima zasto smo alzirca pikirali...a valjda simic zna..dolazi iz neke slabasne lige...sad jel to jeftin eksperiment ili bas racunaju na njega kao pojacanje..prije ovo prvo
  • Dinamosaur
    2.3k
    Ovo su tek dolasci u klub. Zamisli tek kad krenu odlasci
  • kajsitilud
    760
    Jel netko zna kojim ciframa se baratalo pocetkom prijelaznog roka da Sikic trazi za Stojkovica i Kacavendu od Dinama? Pokusavam nac i guglam, al nikaj. Samo sam naso 11 milja eura iz 4. mjeseca, a ko da mi nekaj zvoni da je bilo i manje pocetkom prijelaznog roka...
  • NitkoBitan
    29.1k
    Nedavno se spustilo na 7 milijuna za obojicu, ja vjerujem da cemo ih dobit u paketu za 5-6.
  • Droljo
    18.7k
    ja vjerujem da cemo ih dobit u paketu za 5-6.NitkoBitan

To je previše novaca
  • NB86
    16.9k
    To je previše novacaDroljo

A jebiga svi bi pojacnja al je puno 5 mil za 2 od 5 najvecih hnl talenata
  • San Lorenzo
    19.9k
    Mirniji sam nakon unikatnog modaliteta isplate za Bogdana...vjerujem da ćemo dovesti i Kačavendu i Stoleta i da ćemo proći povoljno.

P. S.
    Samo nam je trebao maderfaking lijevi bek da se smirimo i doživimo nirvanu, jel bilo toliko teško?
  • NB86
    16.9k
    Slusam mihino gostovanje na ofanzivi, kaze da gledao bogdana i da on moze biti ozbiljno pojacanje, da jako cijeni ukrajinca ko beka ali i da je ljubicic dosao na zavidnu razinu na toj poziciji, ne bi me cudilo da bude prvo rotacija par tjedana ljubi dok ne pokaze da da je ista/visa razina pa tek da onda ljubo dozivi prekomandiranje u vezu
  • Droljo
    18.7k
    Pa šta sad čekaju sa :nerd: ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.