• NB86
    16.9k

Respekt i postovanje zasluzuje, ja bi volio da ostane, vise puta sam tu pisao da ovo nema veze sa "glavom u transferu", jednostavno cijelu karijeru u dinamu ga prate periodi lose forme
  • miro
    7k
    Ivanušec je jedini detonator u ekipi, ako ostanemo bez njega, mi ćemo se u prvim kolima mučiti probiti i Istru i Belupo. S njim je to puno lakše.

Meni je fakat teško skužit ekipu koja ga sad pljuje. Čovjek je DALEKO najbolji igrač u HNL-u bio cIjelu ovu 2023. i sigurno mu nije lako odvagati treba li srediti egzistenciju ili ostati još godinu. Još kad vidi kaj se Orši npr dogodilo....

Ne znam jeste vi na ovim fotkama s priprema skužili koliko je on fizičko čudovište postao? Njemu treba podrška trenera, koja lijepa riječ i tapšanje po ramenu, znam da to zvuči čudno ali nisu svi ljudi isti, ne reagiraju svi isto. Tovari mogu samo sanjat da imaju takvog igrača, a tu ga neki pljuju ko zadnje babe
  • NB86
    16.9k
    DALEKO najbolji igrač u HNL-u bio cIjelu ovu 2023miro

To je jedna polusezona, nitko ni ne tvrdi suprotno, jedino sto sam ja napisao je da je u obje utakmice s hajdukom bio među dva/tri najgora naša igraca, to je fakt
  • Dinamosaur
    2.3k
    je ziher ga je Cacic tapsao i pricao mu uspavanke..
    Biscan ce mu barem sve reci u facu
  • superhik
    12k
    Mislim da je problem Ivanušeca njegova psiha. Kad igra rasterećeno, igra odlično. Nakon svake ozljede kao da igra pod kočnicom. U Superkupu dosta dobar, onda se dogodi mogućnost ozlijede, iduća utakmica opet kočnica
  • marcio amoroso
    43.5k
    Luka Ivanušec je na proljeće bio uvjerljivo najbolji igrač Dinama i najzaslužniji je što smo uzeli titulu. To dokazuju brojke, ocjene, a bome i dojam.

Treba ga pokušati nekako nadomjestiti, ali moje mišljenje, a po onoj anketi od cijenjenog kolege @Neki tip sam tu u debeloj manjini da će nam Ivanušeca biti najteže nadomjestiti.

Vratara ili stopera sa malo više godina uvijek možeš dovesti i bit će klasa sezonu dvije, ali ofenzivca koji radi razliku i zabija teško.
  • bluelions
    400
    l6djz0u65aij0oz3.jpg
    Očito nisu znali za Miku dok su napravili analize
  • Patak
    3.5k
    Uh kako ste krenuli oštro po Ivanušecu. Ajd dobro ne svi, ali je jasno da smo bez njega jako oslabljeni. Sve te novajlije se tek trebaju dokazati a mi gubimo reprezentativca. Trebao je ostati još barem godinu dok ne stasa Stojković (ako dolazi) ovako imamo veliku rupu, tj. krater u momčadi.
  • xavier
    12.1k

Ono što je najbizarnije je to da bi od tih top igrača zapravo najlakše zamijenili upravo onog koji je u ovom trenutku na najvišoj razini te može bez problema odmah zaigrati u veoma jakim klubovima. Jačim nego bilo koji drugi naš igrač.

Radi se naravno o Šutalu.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Ivanušec je top igrač i ako ode teško ćemo bez njega jer trenutno nemamo pravu zamjenu. Ove priče da on igra toplo hladno su mi bezveze, nijedan naš igrač ne odigra svaku tekmu na 100%.
  • Patak
    3.5k
    I to oko Šutala da ga možemo lako zamijeniti je "fama". Perić i Boško su stakleni. Bernauer nepoznanica, Ristovskom to nije prirodna pozicija. Nema više KTCa, Dilavera ni Lauritsena. Bez Šutala smo 20 % lošiji.
  • Dinamosaur
    2.3k
    definitivno nas gotov igrac za velike cifre. Ako je Ivanusec odmah do..ok. Mali Baturina te sve rekorde mora probiti jednog dana (al ne ovo ljeto)
  • miro
    7k
    Iskustveno, ne bi vjerovao koliku razliku čini pravi pristup prema nekoj osobi. Neke doslovno moraš terat u 3 pičke materine (i dozvolit im da ti to vrate), a s nekima moraš satima pričat o smislu života da bi dali najbolje od sebe.

Evo da se igram psihologa, ovak bi pristupio Luki

"stari, pa nema te niko, ajde te 2-3 tekme, ko ga jebe, al ovo kaj ti imaš, okret u milisekundi, cimanje, prodor, šut...ko to može u trku?

Koji ćeš k u Feyenoordu, pa to je malo bolja Rijeka.
    Sad si u repki, Dalić te skužio, drži te u prvih 11, do Eura si u Ligi prvaka, Europa ligi, ovi dolje su se digli tučemo ih do kraja sezone za prvo mjesto, nemoj mi tu padat u depru bezveze..."
  • Sajla
    11k
    Tak je u svemu - uvijek su najglasniji oni koji se na nekaj bune i imaju prigovor. Ne znam otkuda priče da Ivanušec želi otići osim iz novina koje su nam baš sklone u zadnje vrijeme. Nisam čuo neku njegovu izjavu, a na terenu ne izgleda nezainteresirano. Ne ide ga kak ga je išlo prije pauze, ali bude krenulo. Dečko je Dinamov igrač, uvijek korektan i pošten u svom ponašanju prema klubu, navijačima i prije svega igri. To bude mu se vratilo. Kužim zov novca, iz Nizozemske se lakše dođe do npr. Engleske ili Španjolske, pa ako dođe ponuda koju klub prihvati neće biti čudno da ju prihvati i on. Ja bih mu savjetovao da u sezoni pred Euro ne mijenja sredinu, ali to sam samo ja... Oršić je out, Perišić ne postaje mlađi, a tu će najlakše zadržat status i nabijat statistiku. No, ponavljam se... :smile: Očekujem sutra puno od njega, kao i ostalih koji su u petak malo zaštekali. I da - nadam se da će Bulatu konačno sjesti jedna dalekometna, moglo bi ga to prehititi i dati mu impuls pa da bude i gužva u sredini nakon ovih transfera :wink:
  • Patak
    3.5k
    Al ja to ne gledam tak. Želim najbolju momčad koju možemo sklepati, kakvu smo uostalom i imali zadnjih godina. Da igramo s ne znam kim, da krećemo u tekmu s nadom da imamo neke šanse...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.