• Dragon1Warrior123
    4.5k
    Ne obraćaj pažnju previše na upise Nekog tipa, malo nam kolega voli trolat ljude :joke:
  • Armagedon13
    959
    Kako stojimo sa Šikićem ?
  • Neki tip
    21.3k
    Kako stojimo sa Šikićem ?Armagedon13

Veli da ne želi doć. Bolje mu biti gazda cijelog kluba, nego naš skaut.
  • Gelipter
    4.2k
    Na prvu sam pročitao Špikićem. Otprilike su mi jednako iritantni.
  • Imamo Dinamo
    4.1k
    @Neki tip sta si pusio ti danas :lol:
    Pre komedija si danas stvarno hahaha
  • CastAway1986
    3.5k
    Čitam neki belgijski forum malo i navijač Anderlechta piše da je velika mana ukrajincu bila da nezna ni riječ engleskog i da je i to jedan od razloga što se nije do kraja uklopio u ekipu , mislim na prvu mi to zvuči smiješno da netko u ovom stoljeću nezna engleski a profesionalni je nogometaš tako da mislim da je to obicna izmišljotina!!
  • Patak
    3.5k
    Ovaj Mihaličenko je bio u Dinamu Kijev 2, onda su ga prodali 2019 u Zoru Lugansk, od tamo je prešao u Anderlecht 2020. i potpisao na četiri godine do 2024. Nakon dvije godine su ga posudili prvo Šahtaru a nakon još jedne prodali nama. Tak da nije bio dobar Dinamu Kijev, nije bio dobar Anderlehtu, vjerojatno ni Šahtaru, nadam se da će biti dobar nama iako su i Dinamo Kijev i Anderleht momčadi koje vrijede manje od nas trenutno. Možda je onda i bolje da je potpisan na jednu godinu...
  • Lynx17
    4.3k
    Čitam neki belgijski forum malo i navijač Anderlechta piše da je velika mana ukrajincu bila da nezna ni riječ engleskog i da je i to jedan od razloga što se nije do kraja uklopio u ekipu , mislim na prvu mi to zvuči smiješno da netko u ovom stoljeću nezna engleski a profesionalni je nogometaš tako da mislim da je to obicna izmišljotina!!CastAway1986

Ukrajinski Gareth Bale.
  • NitkoBitan
    29.1k
    Kaneko razgledava Zagreb sa foticem, viden u skupini turista iz Japana...
  • DiddyGuela
    3.8k

Đurasek je također rekao da Mika ne prica engleski.
    Ali UKR i nas jezik nisu toliko razliciti.
    Đurasek je vec nakon 3 mjeseca mogao komunicirat sa suigracima na UKR.
  • Rex Ramae
    3.5k
    znaci dodju mu Englezi ko meni Facke.
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Mozda se cini, ali nije nevjerojatno.. nije slucajno isao nazad u Ukrajinu, a sad dolazi ovdje.
  • Facke
    6.3k

pa el ti znas kulke je njihov jezik slicen nasem? Ni ne treba mu engleski. Cemu? Cak je u nekim delima ukrainski pune vise slicen nasem jeziku nek ruskem.

@Patak

pa kaj si odma tulike pesimisticen. Dobar je on igrac.
  • Patak
    3.5k
    Faxkea misliš da ne razumiješ, ali to je samo zato jer nisi (pretpostavljam) bio u Međimurju. Ja koji sam Zagorec porijeklom kužim sve Fackea, ali kad sam služio vojsku onda Međimurce nisam kužio ništa.
  • Patak
    3.5k
    Ma nisam, ali zašto ga ni jedan od ta tri kluba nije zadržao? Mlad je a igra deficitarnu poziciju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.