• Captain America
    20.4k
    Do mene je došlo ovaj tjedan od prilično obavještenog izvora kad je cijeli HNL u pitanju (pričali smo i o ostalim klubovima) da Šimić samo čeka Gvardiolov transfer i kreće se u realizaciju ozbiljnih poslova. Ove priče kako želimo rasprodaju 15.8. su obični spin zlonamjernih ljudi od kojeg neće bit ništa samo da sjedne lova od Gvardiola.
  • Nogo
    8.1k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-osijek-dovodi-igraca-dinama-na-pampas/116592

Čekaj malo. Još bi mi kao trebali plaćati dio plaće. Ja ne znam tko ovo dogovara ali mi smo amiješni. Ako Osijek nema para ok, ništa od toga. Posuditi ćemo ga vani negdje ako već to želimo.
  • diebalo77
    268
    Ovi dnovinari samo žele zlo nama kao i na početku svake sezone samo je danas pet članaka na temu Dinama izbačeno
  • Orc123
    12.5k
    Vjerujem da ce se Ukrajinac na kraju dogovoriti . Nasi se moraju malo uozbiljiti! To nam je najkriticnija pozicija a on je po svemu kapitalac!
  • xyz
    840

Ako je tako, onda je Šimić veći idiot nego sam mislio. I da se taj transfer od 100 milijuna realizira, isplata neće ići odjednom nego će to ići kroz nekoliko rata u određenim vremenskim razmacima. Neće nama na račun odmah idući dan sjesti cijeli iznos koji trebamo dobiti.
  • Nogo
    8.1k
    Ako već i idemo raditi s nekim većim projektima i novcima onda se možemo i zadužiti malo. Biti će sigurno neka prodaja, neko euro takmičenje gdje će se novci vratiti.
    Mi samo čekamo i na kraju nećemo ništa dočekati.
  • ksapi
    5k

Pa i mi cemo isto tako placati drugima u ratama. Prestani stalno srat po klubu vise bez razloga.
  • Kaktus Car
    1k
    Ako je tako, onda je Šimić veći idiot nego sam mislio. I da se taj transfer od 100 milijuna realizira, isplata neće ići odjednom nego će to ići kroz nekoliko rata u određenim vremenskim razmacima. Neće nama na račun odmah idući dan sjesti cijeli iznos koji trebamo dobiti.xyz

Genijalac, o čemu ti? Pa neće ni Dinamo plaćati odjednom! Transfer Gvardiola bi značio da je ta lova garantirana i da se može uračunati u financijske projekcije...
  • Gelipter
    4.2k
    Čitanje ove teme je čisti mazohizam. Svejedno stalno ju otvaram u nadi da ću pročitati da je netko potpisao za nas. E tek to je mazohizam.
  • Yery
    106
    Zašto bi dinamo i juve pregovarali ako je ovaj slobodan igrač ?
  • Captain America
    20.4k
    Nije isto dobit kredit za kako mi je rečeno 5 igrača kad znaš da sjeda 20 i kad ne znaš ništa. Isto tako Ivanušec je najbliže odlasku.
  • Imamo Dinamo
    4.1k

Ima još godinu po sofi. Ja sam isto mislio da je slobodan
  • Mlađi referent
    13.4k
    Produžio je prošle godine prije posudbe u Empoli na još jednu godinu
  • Lynx17
    4.3k
    Zašto bi dinamo i juve pregovarali ako je ovaj slobodan igrač ?Yery

Pjaca’s contract with the Serie A giants expires in 2024. But in their desperation, Juventus might be willing to rescind the player’s deal, allowing him to join the Croatian capital club for free.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.