• Papastrumf
    19.1k
    Oršić izgleda teško ozljedio koljeno.
    Bome ga neće otkad je otišao.
  • Mr Anderson
    13.9k
    Kod nas je jako rijetko bio ozlijeđen, ne sjećam se nekih dužih pauza.
  • blackbully
    4.6k
    Ozljeda Oršića...

• Facke
    6.6k
    Te ga je suigrac ozledil. Kad na treningu ides v duel ko bik.
  • miro
    7.5k
    E moj Orša...brzo se oporavi :strong:
  • Captain America
    20.4k
    Nevjerojatno kolko Orša nema sreće zadnjih 7 mjeseci. Ako ništa drugo, uzeo je bar još jedan veliki ugovor u slučaju da je ACL u pitanju.
  • Nevo7
    975

Ako je ovo uopće i bio neki duel, više je to krivi korak, krivo je stao, brza i nagla promjena smjera. Fakat šteta, baš nema sreće...
  • vjeko1701
    18.5k
    Meni je iskreno žao Orše, zbilja drag igrač, u top 5 svih vremena. Ajde, ko zna, možda ovo sve rezultira da ga ipak vidimo na zimu unutar realnih financijskih okvira za nas. Ima on još baruta u nogama i taman se spremi za završetak ove i početak iduće sezone.
  • Str1nger Bell
    2.7k
    E to bi bio top transfer. Nije dovoljno kaj u zadnjih pola godine nema 100 minuta na terenu, nego cemo ga sad i cekat jos godinu dana da se oporavi od ozljede pa mozda tamo u sezoni 26/27 krene igrat.
  • vjeko1701
    18.5k
    Ja bi ga rado vidio u klubu opet, naravno ako bi transfer bio prikladan njegovom stanju u tom trenutku. Ni ne znamo kakva je ozlijeda i koliko će trajati oporavak. A možda bi i nekim drugima, posebno mladima na svom primjeru pokazao što se dogodi kad pod svaku cijenu ideš u neke davljenike makar si u klubu ko Dinamo bog i legenda.
  • Olmic
    5.2k
    orsa u dinamo moze nakon karijere u nekoj ulozi, za ostalo nema potrebe
  • Patak
    3.5k
    Naravno da ima potrebe ako želimo biti konkurentni u Europi. Oršić bi bio klasa i nositelj igre sljedećih pet godina. Tko če riješiti Chelsea i Tottenham iz postojećeg kadra? Menalo, Marin, Špika?
  • Olmic
    5.2k
    hocemo se kladit da u turskoj nece doci do 10 golova po sezoni
  • Patak
    3.5k
    Da prvo vidimo kako će se oporaviti od ozljede. Nadam se da nije ništa strašno.
  • Sven123
    24
    evo i badelj se javio preko jutarnjeg...

"Konkretno, nije bilo nikakvih kontakta. Ne još. No, Dinamo je moj dom, ja ga doživljavam kao dom i ja ću se vratiti, ali u kojoj ulozi - igračkoj, trenerskoj, upravljačkoj - ne znam. U kontaktima sam s nekim ljudima u klubu, ti su odnosi iskreni i duboki, ali da je sad bilo nekaj konkretno - nije. Da je, bio bih u kušnji. Ali, u Genoi sam obiteljski riješen, sin mi uči talijanski i engleski. Gledam perspektivu i iz familijarne strane. Ali da se vidim u Dinamu - vidim. To je moja utopija. No, ne želim se vratiti samo da se vraćam, nisam uhljeb"

cini mi se skroz posten odgovor...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.