• Orc123
    12.6k
    Treba nam sirine..koji k..ac akp se dogovoeio Kaneko, to se rastegnulo u pm na 2tj, cekamo s pojacanjima i to nam je kazna ...ovo je drek ..koga da stavi? drmica? Topica? Sredini nemamo zamjene! Ljubo se dere na beku umjesto da igra u sredini pa da umjesto njega udje Bulat! Koga ce staviti?
  • Olmic
    5.1k
    a kaj ce nam kad ovaj ne bi mijenjao za 3 zivota nikoga
  • Captain America
    20.4k
    Želim vjerovat da ne mijenja jer nema kog uvest, a ne da je mali Čačić. Što su nam donijeli Drmić danas i Topić u subotu? Da smo danas imali nekakvog napadača terijera i Loxin dvojac na klupi, bila bi ovo druga pjesma.
  • Orc123
    12.6k
    Koga da stavi? Nema igraca! Rastezu se ti potpisi! Dogovara se i pregovara da 100 igraca a nitko jos sluzbeno u klubu!
  • vjeko1701
    16.6k
    Hocu prije kraja tjedna vidjet japanca, ukrajinca i dva lokosa na slikanju u dresu.
  • Orc123
    12.6k
    Japanac je trebao biti u Zg! A ne da se to razvuklo u pm....ovog Ukrajinca sutra rijesiti! Ljubo u sredinu da dijeli minute sa Bulatom! Ocekujem sve to do ponedjeljka!
  • vjeko1701
    16.6k
    Ljubo i Bulat alternacije, ukrajinac na beka, japanac nek ili stisne spikica da da vise ili ga posjedne na klupu. Kaca i Stojko za pocetak standardne osice koje saljes iza 60 da dokrajce protivnika.
  • Captain America
    20.4k
    Treba tu i napadač. Drmić danas sramotniji od Petkovićevog penala.
  • NB86
    16.9k
    Nista lijepo otreznjenje, puno je posla pred nama, rampa svima osim šutalu sto se prodaja tice
  • Orc123
    12.6k
    Eto ovaj veli da jos noje rijesen Ukrajinac ...ide mi vise na kurac ta njihova pregovaranja i dogovaranja i zavrsne faze i na putu i jos malo i samo sto nije! Pun k... Mi ih je vise...sve se to događa i ovo danas jer se kasni sa pojacanjima!
  • og1986
    2.9k
    Ciganimo se oko dolazaka više nego tovari
  • vjeko1701
    16.6k
    Treba, al bas fali svjeze krvi, neko koga protivnici nisu gledali vec 100 puta. Spika, nisam neko ko jako kritizira igrace, al jednostavno nema ono nekaj, nista vise od zamjene ako mu je to dovoljno. Ljubo nije bek i imamo paradoks da nam desno oba igraca idu pravocrtno a lijevo oba sjeku u sredinu i guse se. Oba flanka nekompatibilni par igraca.
  • San Lorenzo
    20k

Bome bi ja nakon večeras baš spustio rampu jedino Šutalu...gospodu iz Feyenorda nazvati i reći 'čujte, mi smo se malo šalili s onih 12m za Luku, 8 će biti sasvim dovoljno'.
  • og1986
    2.9k
    Opt ponavljam. Pa kaj svaku godinu moramo završiti u plusu ?

Rijeka u Osijek u minusu. Hajduk prije ove godine, zadnjih deset bio u minusu i nikom ništa.

Pa daj potroši novce, Europa liga nam ne gine.
  • vjeko1701
    16.6k
    Od svega, najmanje me boli k. ak se zavrsi u EL.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.