• Rex Ramae
    4.3k
    Samo tri napadača na kugli zemaljskoj postoje?
  • Dinaminjo
    1.8k
    naravno da ne, ali trend je zabrinjavajuci..
  • mali M
    9.2k
    možeš samo pojasniti kakav trend? ne kužim iz tvog upisa...
  • Facke
    7.1k

kakav trend?
  • Zagi
    13.5k
    Trend da nam izlovljavaju ribu iz našeg ribogojilišta.
    A da možemo naći neotkivena jezera nismo sigurni.
  • Dinaminjo
    1.8k
    Pa Vipotnik, Bakrar, Satriano, Frigan...

4 igraca koje smo htjeli ili navodno htjeli, realizirano je 0.
    Ok npr za Vipotnikom ne zalim nimalo, nisam ni u Bakraru vidio nesto.. Ali ako jos dodamo Belju, kako ne vidite trend??
  • Common Sense
    1.3k
    Trend da Diname više nemre dopeljati najbolše igrače iz ddrugih klubova domače lige. A niš, bumo se morali osvrtati na one kaj ne znaju kartati belu, tj. strance.
  • Kaktus Car
    1k

Transferi redovito propadaju i puno bogatijim klubovima. To je normalno. Kakav trend...
  • Orc123
    14.1k
    Nismo jos nista izgubili...nije se ni Beljo jos nesto pokazao u Augsburgu, a mi smo neusporedivo veci klub od njih...za Frigana ce se tek vidjeti,...iako u toj cifri mi ne mozemo parirati....ima napadaca kolko oš...nek se potrude nac najbolje za pare koje mozemo izdvojiti....
  • xyz
    840
    Realno, mi ne možemo platiti za igrača 5-6 milijuna eura i nema tu Miško ovo ili ono. On gleda interes Rijeke isto kao što bi naši funkcioneri trebali gledati isključivo interes Dinama. Greška je što se nije realiziralo u zimskom roku. Treba se okrenuti stranim tržištima i kvalitetnim skautingom pronaći igrače dok još nisu pokazali svoj puni potencijal. Kvalitetne igrače iz hnl-a je već sada jako skupo dovesti, a bit će još teže. Meni samo nije jasno da se ni nakon mjesec dana prijelaznog roka, ekipa nije pojačala, a dolazi najbitniji dio sezone.
  • San Lorenzo
    23.5k
    Trebamo početi skuplje prodavati.
  • Dinaminjo
    1.8k
    Ja bi od Miska jedino trazio da me nazove i da mi mogucnost da matchiram ponudu. Nikakvi popusti i slicno.
    Ako sad dode po Marina, cijena je 2 m + 20%
  • Fanboy
    3k
    Dinamo je premalo iskoristio svoj velik doprinos Rijeci da ovi uopće mogu doći do 4 pozicije na tablici...Doslovno su bili u igri za ostanak u prvom dijelu sezone.
    Dilaver, Janković, Marin, Jurić....

Razlika između 3 i 8 na tablici je na kraju bila 7 bodova, a Rijeka bi bez ovih igrača bila više pri dnu nego na ovoj poziciji. Jasno, Rijeka gleda svoj interes, ali mi je smiješno da se ove posudbe u vrijeme kada su oni grcali u rezultatskom minusu tj. krizi ne iskoriste za buduće transfere.

Zaista ne vidim neku korist za sam klub, nek si Rijeka radi svoju politiku, imaju sad lovu i ne moraju ovisiti o "ostatcima" dinamovih igrača.

Da ne govorim o pretplaćivanju igrača kao Štefulj, te onda posudbi Nevestića, Štefulja, Kulenovića, Menala, Andrijaševića, Pavičića....

Očigledno su drot/Mamić bili u talu sa Miškom na štetu Dinama i očiglednoj koristi Rijeke. Dinamo isto treba gledati isključivo svoj interes i nadam se kako su ovakve posudbe završile. Rijeka ako je sposobna prodati igrača za 6 milja, onda valjda znadu složiti momčad kojoj netrebaju Dinamove posudbe.

Da su završili na sredini tablice prema dnu Dinamo bi Frigana mogao dovesti po daleko nižoj cijeni...
  • db-izbjeglica
    19.5k
    Ček, westerlo, klub koji je do sada na ulazni transfer najviše potrošio 1,3 milje eura će za frigana iskrcati 6 milja eura?
    Jbš transfermarkt, al cijela momčad im vrijedi 18 milja eura i sad će pljunuti toliko love za klinca iz HNL-a? :chin:

Ekvivalent da dinamo kupi igrača za 20 milja eura... :lol:
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k

izgleda done deal za frigana . 6M EUR ? po meni je ok da nismo dali te novce za njega. neka mu je sretno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.