• Dinaminjo
    1.5k
    Nije moguce kapitalca dovest kad su stavili limit za place ispod milijuna..
  • Lynx17
    4.3k
    Hvala, jos jednom, Josko!

Cw1UPxNUUAACVg5?format=jpg&name=small

D5BokYnXoAA_wq-?format=jpg&name=small

AmusedSnivelingBernesemountaindog-size_restricted.gif
  • mali M
    7.9k
    Nije moguce kapitalca dovest kad su stavili limit za place ispod milijuna..Dinaminjo

Joj dajte više nemamo mi para za kapitalca... Ili definirajte što je kapitalac...
  • scooniepenn
    5.1k

Ja i dalje u ovo nisam siguran. Naime, Olmo je imao jos samo godinu dana ugovor, dok je Mali Pep imao dugogodisnji i ne vidim zasto bi Dinamo pristao na isti model. Osim toga, u startu se dosta vise dobilo za Olma pa je i u tom segmentu bila velika razlika.
  • xyz
    840

+ cca. 3% naknade za razvoj (3 mil. eura)
  • scooniepenn
    5.1k

Meni i dalje nije jasno zasto mi ne bi mogli imati 2 do 3 igraca koji su hrvatski reprezentativci na ugovorima od recimo 1.2 milje, a da je prvi iduci na 800.000. Imas puno primjera gdje je nekoliko igraca znacajno placenije od prvih iducih. Immobile ima brijem duplo veci ugovor od prvog iduceg i svima je jasno zasto.
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Tako je i bilo do Drmica. Livakovic, Ivanusec, Sutalo, Petkovic bi morali bit najplaceniji, tik do njih Misic, pa onda rupa pa dalje..
  • Captain America
    20.4k
    Kaže Index da Loxa traži 3.5 milijuna za svakog od Stojkea i Lažavende.
  • Nolifer
    11.8k
    Dinamu više od 16 milijuna eura

Ovo je velika vijest i za Dinamo, kojem pripada 20 posto od razlike onoga što je Leipzig platio za Gvardiola i što će dobiti od sljedećeg transfera. Nijemci su 21-godišnjaka 2021. godine platili 18 milijuna eura, a ako za njega dobiju 100 od Cityja, Dinamu bi pripalo 20 posto od 82 milijuna eura, odnosno 16.4 milijuna eura.

Gvardiol je dosad za Leipzig odigrao 87 utakmica i upisao pet golova i tri asistencije. U međuvremenu je ušao i u hrvatsku reprezentaciju, za koju ima 21 nastup i dva gola, a s Leipzigom je osvojio dva njemačka kupa.

Sa imbexa.

Ajde sad gas više i po Frigana :smile:
  • San Lorenzo
    19.7k

Prije mjesec dana su imali ponude od 11 milijuna, sad su spustili granicu na 7, du rujna su u plavom salonu za 4. :lol:
  • Captain America
    20.4k
    Sad treba spustit rampu na sve odlaske, dovest Loxinu dvojicu, rješit lijevog beka i napadača i probat napravit čudo u Ligi prvaka.
  • Dinaminjo
    1.5k
    Decki nisam ja odredio plafon placa niti sam rekao da se slazem niti da para nema.

Javno su krenuli u rezanje proracuna.
    Po meni je realno da imas 3 kapitalca od bruto 1.5, 3 po 1.2, 4 po 1.0, 4 po 0.8.. 14-15 igraca za 15ak milijuna.
    I 10ak za jos 5.
  • Rex Ramae
    3.4k
    Rezanje proračuna se odnosilo na rješavanje nagomilanih igrača koji nemaju potrebnu kvalitetu za Dinamo a ne na rezanje ili štednju na igračima za prvu ekipu.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    @Dinaminjo

To su preveliki novci za Dinamo koji osim transfera nema nikakve druge zagarantirane prihode, kad bi se osigurala LP par sezona zaredom (bez kvalifikacija) to bi vec bilo nesto ovako nema sanse, a ni smisla davati 20ak milijuna na place igraca.
  • Orc123
    12.4k

I u loxi i u repki je vecinom krilo....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.