• vjeko1701
    18.5k
    Je on prvo "jako" ime iz HNLa koje se nije malo skockalo u Rijeci?
  • Facke
    6.6k
    Tomecak u Rudesu
  • San Lorenzo
    21.6k

On se skockao, ali doslovno...lakše ga je preskočit nego zaobić.
  • Mali Zeus
    19.3k
    Koji mu je to, negdje 30. klub u karijeri?
  • Sajla
    13k
    netko mora držati i taj rekord, pa zašto ne bi on? ;)
  • Mali Zeus
    19.3k
    ↪Mali Zeus netko mora držati i taj rekord, pa zašto ne bi on? ;)Sajla

Sad baš pogledao, sretni 13. klub u karijeri. Ima samo 27 godina pa lako može i do 30 u ovom ritmu.
  • Efes Pilsen
    12.7k
    Tomecak? On ima 33, kakvih 27.. :lol:
  • Mr Anderson
    13.9k
    O Haliloviću pričaju.
  • Mali Zeus
    19.3k
    Tomecak? On ima 33, kakvih 27.. :lol:Efes Pilsen

Dobro jutro, ide kava uskoro? :D
  • Sajla
    13k
    Tomecak? On ima 33, kakvih 27Efes Pilsen

e ovo me malo začudilo... da me netko pitao koliko je Tomečak stariji od Halilovića, rekao bih bar 10 godina
  • Efes Pilsen
    12.7k
    a trebala bi :lol:
  • Patak
    3.5k
    Kolko je onaj košarkaš Šundov izmijenio klubova? Možda ga Halilović dostigne...
  • Jaro
    10.7k
    Bobo Vieri za siromahe :rofl:
  • Šteco
    1.2k
    Eduardov intervju

"Već sam tri i pol godine u Brazilu, u Riju. Bavim se menadžerskim poslom, "agent" sam, ali prvenstveno za mlade nogometaše. Želja mi je u Europu dovoditi mlade. Da i drugi klinci dobiju priliku kao što sam je i ja dobio kad sam sa 16 godina došao u Dinamo i Zagreb. Išao sam na posudbe u Zaprešić, u Croatiju Sesvete, kalio se i uspio. Zašto da se neki drugi mladi brazilski nogometaši ne povedu za mojim primjerom i nešto postignu. Ja sam sve to prošao i imam iskustvo koje im iz prve ruke može pomoći. Dovodit ću klince u Dinamo ili u neki drugi europski klub u kojem se dobro radi s mladima."

"- Brazilac sam, živim u Brazilu gdje je nogomet svetinja i u Brazilu se svi dive Modriću i suigračima nakon srebra iz Rusije i bronce u Kataru. Kod nas se nogomet doslovno živi i svi respektiraju Hrvatsku, posebno nakon međusobne utakmice u Kataru. Bilo je tako i ranije dok sam ja igrao, ali poslije finala u Rusiji s Francuskom, sada i nove bronce, respekt ljubitelja nogometa u Brazilu još je veći. Brazilci vole lijepi nogomet, svi su zaljubljeni u ono što je radio vezni red Hrvatske s Modrićem, Brozovićem i Kovačićem koji su "pluća" i najbolji dio reprezentacije. S njima je i obrani puno lakše, a napadači, ma tko igrao, dobiju puno dobrih lopti kao na dlanu i tu je uspjeh hrvatskog nogometa."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.