The Undertaker
The Undertaker         
         možda bi neki naš bio i bolji da je imao toliku minutažu. — Krizy

Ivanmtk
Ivanmtk         

xavier
xavier         
         Kačavendu bi uzeo na posudbu sa otkupom jer nakon ozljede neznamo dal će se pretvoriti u Menala ili će ga glava koštat na kraju — mali M

mali M
mali M         
          Mr Anderson
Mr Anderson         

xavier
xavier         
         razumijem ali njima kačavenda više nije ponajbolji igrač.. samo kažem da ja od njega nebi odustao, ali mora ostati oprez jer nakon ozljede lik igra 40% onoga kako je nekad igrao... ako Šikić za njega dobi 12 mil slobodno neka ga da tamo negdje... ili nek uzme sada 2,5-3mil... — mali M
 marcio amoroso
marcio amoroso         

mali M
mali M         
          xavier
xavier         
         slažem se ali mene briga za Lokomitivu, mi gledamo nas.. nebi bio prvi ni zadnji da nakon ozljede se ne vrati na staro. i ja razumijem da ti stalno pozivaš na naš dio odgovornosti i činjenice, ali ovo je forum i istrpit će moje neslaganje sa nerazumnim zahtjevima Lokomotive. ovdje me neće sigurno Šikić demantirati tako da... — mali M

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.