Znači postao sam dvolična muška svinja. :meh: Inače sam uvijek pričao kad sam vidio kako brucošice u izlascima dijele poljupce dečkima koje prvi put vide da ja be big tako. I prije par dana sam prekršio to kaj sam pričao na glas. Ljubio sam klubu. Fascinantno je to kad si na 10 cm licem u lice s curkom i kad pjevate i kad se gledate i kad te poljubi zaboraviš na to kaj si pričao. Jel žalim? Bogami ne! A nije da sam po utjecajem alkohola. U meni je bio Heinekken 0.33. Al i dalje držim da i poljubac vrijedi. :smile:
Ali kakvih likova tamo ima kad malo gledaš. Totalno ne privlačni likovi siluju i ljube bez pristanka mlađe curke, to je bilo odvratno za gledat. neki mertalci za špicastim bradama. Neki stariji likovi se bili skidali. Odurno. — Majki2111
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.