• Tundra
    694
    istina, al svake godine kup odradi korektno
  • vjeko1701
    16.6k
    To je ok ako bi nam prvi golman bio bez ozlijeda i na razini kakvu tražimo. Recimo dobar plan za iduću sezonu ako se Nevistić ovu dokaže. Za ovu tranzicijsku godinu, meni malo preriskantno. (Opet sve govorim u slučaju odlaska Livakovića)
  • vjeko1701
    16.6k
    Kup da...al bi bio nervozan da igrom slučaja mora braniti neki bitan derbi ili u Ligi Prvaka.
  • Mulec86
    426
    Super mi je Zelenika i postujem kolko voli Dinamo ,ali on kvalitetom nije golman za veci klub od Varazdina. Mrak mi padne na oci dok se sjetim njega Jezine i onog poljaka.
  • Infinity
    19k
    Riskantno jest, al netko je zaposlen da prepozna potencijal, pa nek odgovara ako mali nesto sjebe u slucaju potrebe :grin: :rofl:

Realno, da je taj mali mozda vec ove sezone bio na posudbi bilo bi super, ali se isto tako mozda moze naci golman koji ima 18 godina i sezonu u seniorima. Operise se po Aziji, Africi, Francuskim nizim ligama, mozda je oko zapelo za nekoga.
  • vjeko1701
    16.6k
    A možda...zasad je Livi još tu tako da...Ako i kada ga vidim u dresu drugog kluba ćemo vidjeti koji su planovi našeg sportskog sektora.

A ako bi koje tržište gledao za mlade golmane, to je Slovenija, imam osjećaj da u svim sportovima znaju izbaciti jako dobrog do odličnog golmana svako malo.
  • Eduardo
    24.9k
    istina, al svake godine kup odradi korektnoTundra

Meni je baš njegov nastup u kupu protiv BSK-a ostao urezan u memoriju. Skuhao je oba gola koja smo primili. Mislim da ga je pregazilo vrijeme za neku ozbiljnu rolu u momčadi. Treći golman? Ok. Za više od toga? Ne.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    vidio sam baš danas da se Ajax spominje po titteru u vezi Šutala, ali reko neću prenositi :D nadajmo se da Šutalo ostaje
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Moze u slucaju da prebace lovu od Timbera.
  • Noel
    13.4k
    35 +5 bonusi čisto oke.
  • Keyser Soze
    14.9k
    35 +5 bonusi čisto okNoel

Nikad nećemo dobit ovu lovu
  • Ivanmtk
    1.6k
    25 plus bonusi realno
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    "Nakon što Dinamo nije uspio dovesti napadača Žana Vipotnika iz Maribora, mogao bi dovesti golmana Matevža Vidovšeka. On ima 23 godine, a prošle je sezone branio u 36 utakmica. Navodno ga traži i Crvena zvezda. Zasad nema konkretnih poteza, samo se zna da je ovo dobar trenutak da Olimpija proda Vidovšeka.

Slovenci su spremni saslušati ponude i uzeti vremena jer do kraja prijelaznog roka ima još mjesec i pol dana. Vidovšek ima ugovor s Olimpijom do 2025. godine, a po Transfermarktu vrijedi 1.2 milijuna eura.
    "
  • Lynx17
    4.3k
    Ajax je veliki klub, naravno, ali Sutalo je spreman skociti ravno u "veci" klub (ne postoji veci klub od Dinamo). On moze u Englesku vec sada, naprimjer.

Koliko bi oni realno platili za njega? Taj posao bez 20% buduceg transfera bi vjerojatno bio los. Zanima me ako ce ova uprava i dalje forsirati taj dio oko odlazni transfere (nadam se i vjerujem da hoce).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.