Ja ne kužim čemu toliki defetizam — Zambatine škude
Problem smo mi — Zambatine škude
Ima tko je zadužen za pojačanja, ja idem na tekme i navijam. — Hipo
Ja sam ionako prestao sanjat neki veći uspjeh futsal dinama, ništa od toga. — Hipo
Nas je trenutni 1.8 milijuna i to s glavnim sponzorom kojeg od ove sezone vise nemamo. — Tradicija bunta
usmjeriti se na kulturu, jer, eto, ekipa koja brije na kulturu pije pivu, pogotovo Karlovačku... — Građanski1911
Karlovačko je odustalo jer su dobili nove ljude u marketingu koji su odlučili potpuno se odmaknuti od sporta (kojim dominira Žuja) i usmjeriti se na kulturu, jer, eto, ekipa koja brije na kulturu pije pivu, pogotovo Karlovačku... — Građanski1911
ak se za Matoševića moglo napisati da odlazi i gdje odlazi, zašto se za Grcića nije moglo? — Hrc-Vg
I to Karlovacku edicija Hajduk — BluePhone67
Ne znam razloge zbog kojih Karlovačko naredne sezone neće biti sponzor, ali sam poprilično uvjeren da bi ostao da je vidilo interes u 2000 ljudi u prosjeku po domaćoj tekmi. — Przunjer
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.