• DrawTube
    7k
    je li ovo tek 2. ne turski Klub nakon Feyenoorda s kojim se povezuje naše igrače ovo ljeto?
  • Ivanmtk
    1.6k
    bila je i Celta za Brunu..
    ja mislim da može ić iznad 25 plus bonusi
  • Captain America
    20.4k
    Sve ispod 25 uz bonuse za Šutala je loš posao. Radi se ipak o dokazanom stoperu na europskoj i svjetskoj sceni.
  • Droljo
    18.8k

Rekao sam da je klub na prvom mjestu. Ako je klub zadovoljan sa ponudom zašto nebi mogli reći da je igrač zaslužio transfer i sl.?
  • Salva
    2.8k
    Ja bi za svaki "zasluzio je", "zaduzio nas je", "treba mu izaci u susret" i slicne izraze stavio hladenje na 24 sata.NitkoBitan

Nisam rekao da ikome treba izlaziti u susret ili putem medija rušiti cijenu, ali Livaković, ikona ove generacije, koji je osvojio sve šta je s Dinamom mogao u 8 godina, tko je itko od nas da mu zamjera odlazak u drugi, i potencijalno bolji klub u boljoj ligi? Nek ide čovjek, nek brani u ligama petice, sa sportske strane zdravo je razmišljanje da želiš bolje i jače od trenutnog. Livaković nije jedan od onih koji se na prvu ponudu odlučio otići, a bome je bilo takvih u posljednjih 10ak godina.
  • Jurki
    18.5k
    Po meni bi trebalo se s Livijem dogovoriti za nastavak suradnje.
    A ne nekakvi glupi Feneri, Galate ili lijevi Kebabspor.
    Livi je tek sad u najboljim vratarskim godinama sa hrpom iskustva branjenja na najvisoj razini. I tak bi se klub trebal postaviti.
    A ne price zaduzio je klub..
  • Droljo
    18.8k
    Izgleda da su ga prodali ipak.
    - Imamo jedan uvjet, da Livi ostane u Dinamu do 15. kolovoza, važan nam je zbog europskih kvalifikacija SN

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/sada-samo-jedan-zahtjev-moze-srusiti-veliki-livakovicev-transfer-evo-sto-dinamo-uz-novce-trazi-od-turaka-15355743
  • Infinity
    19k
    Klub je na prvom mjestu i ako je klub zadovoljan s ponudom onda se igraca prodaje, nema nikakve veze sa zasluzio ili nije zasluzio.

Da li je Jedvaj zasluzio transfer? Ili Brekalo? Gvardiol? Sosa? I cime? U tom trenutku je dosla ponuda, bila je dobra i prihvacena je. Nema to nikakve veze s tim sta je netko pruzio klubu, jer je za sve to bio placen. Nogomet tako funkcionira i tako treba funkcionirati i kod nas. Nismo mi Majka Tereza.
  • Droljo
    18.8k
    Ja sam se nadovezao na kolegu koji bi banirao zbog toga kad netko napiše da je igrač zaslužio transfer.
    Ovo drugo se sve slažemo
  • NitkoBitan
    29.2k
    Ja sam se nadovezao na kolegu koji bi banirao zbog toga kad netko napiše da je igrač zaslužio transfer.Droljo

Ma dobro ne bi banirao al da vas treba malo cimnut za takvo razmisljanje treba :wink:
  • San Lorenzo
    20k
    Nadam se da se netko zajebava s ovim uvjetom da ostane do 15.8.
  • Zagi
    10.7k
    BOOM , nema dogovora!
    Sad su jedni druge krenuli trolati :rofl:
  • Infinity
    19k
    Trebamo top golmana za tri pretkola, a ne trebamo za play off i grupnu fazu Lige prvaka. Nek se ubije onaj tko se sjetio te politike, a zajedno s njim i svi oni koji su se slozili.

Da smo mi neki bezvezni klub koji nema ambicije i koji mora prodati igraca, pa bi shvatio. Imamo ambicije, ali ako ce se igraca prodati onda taj 15.8. zvuci kao da smo Solin jbt. Prodaj ga odmah. Ako je Nevistic dobar za Manchester onda je dobar i za Astanu.

Krace zadrzavanje igraca ima smisla ako dogovaramo zamjenu. Za Livakovica zamjenu imamo vec godinama i ako ce Nevistic braniti Ligu prvaka onda mu treba dati da brani i protiv levata u pretkolima i da osjeti utakmice.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Trebamo top golmana za tri pretkola, a ne trebamo za play off i grupnu fazu Lige prvaka. Nek se ubije onaj tko se sjetio te politike, a zajedno s njim i svi oni koji su se slozili.Infinity

Tocno to. Taktika APP - Ako prode prode. Ni meni nije jasno u cemu je fora da trebamo zadrzat igrace do prolaska 3. pretkola. I kaj onda? Da prepustimo sav teret ulaska u LP na prinove... Pa jebemu zivot il ga sad prodaj il ga zadrzi skroz do kraja kvalifikacija odnosno dok ne osiguramo LP. Uostalom razlika izmedu LP i EL je 15tak milijuna eura. Ako bismo zaista pustili igrace poslije 15.8. kao da nas boli ona stvar za tih 15 mil.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.