• Captain America
    20.4k
    Shocker :lol: Čekamo sutra objavu kako je Bursaspor ponudio 15 za Baturinu pa opet u krug...
  • Zagi
    10.8k
    Ja više ne otvaram nikakve takve linkove.
    Ovo je teški cirkus.
    Kaj bu , bu.
  • zagr
    505
    kakve su to gluposti za turke
  • Navijač Dinama
    10.3k
    Ovi turci kakve imaju nerelevantne izvore i koga sve dovode, samo čekam svoje ime na jednom od spisaka igračkih zelja nekog Kebabspora :monkey:
  • Armagedon13
    959
    Napadamo na Alžir opasno
  • Sajla
    11k
    Napadamo na Alžir opasnoArmagedon13

lijevo i desno krilo uz veznog... hm, Alžir preko francuskih veza Marka Marića?
  • Salva
    2.8k
    Od svih ključnih igrača koji bi trebali otić, za Livakovića bi mi bilo najmanje žao i mislim da bi mu se našla solidna zamjena, koliko god on meni bio drag i što je na neki način on “nasljednik” Ademija u svlačionici. Na kraju krajeva, zaslužio je i nek proba neku bolju ligu a Dinamo bi dobio solidne novce. Ali ej, Fenerbahče i divlja Turska liga? Pa shvatio bi da je u pitanju neka od liga petica, ali ovo…bezveze baš. Osim ako nije do love.

Ali dobro, izvori su daleko od nekakve relevantnosti.
  • Nolifer
    11.9k

I najava novog dresa?Kakav je ovo dres?
  • Captain America
    20.4k
    I najava novog dresa?Kakav je ovo dres?xFire

Photoshop od sezone 21/22.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Na kraju krajeva, zaslužio je i nek proba neku bolju liguSalva

Ja bi za svaki "zasluzio je", "zaduzio nas je", "treba mu izaci u susret" i slicne izraze stavio hladenje na 24 sata.

Kaj mi navijamo za Dinamo ili pojedinog igraca. Dinamo je zasluzio imati igrace svjetske klase i sukladno tome i rezultate.

Na kraju krajeva takvim stavom se rusi cijena igraca, nisu u inozemstvu glupi da plate igraca trazenu svotu kad na sve strane u hrvatskim medijima prste clanci ovaj zeli ovdje onaj zeli ondje. Igraci bi maksimalno trebali pripazit sa izjavama. Da Orsic nije izjavljivao da zeli otic u Premiership prodali bismo ga za 8-9 milijuna a ne 5-6.
  • Droljo
    18.8k
    Gle na prvom mjestu je klub. Ako je ponuda dobra klubu. Zakaj onda ne bi imali malo ljudskosti i mislili o igraču, pogotovo ako je igrač dugo tu i zaslužan je za hrpu uspjeha? Pa nije sve crno i bijelo
  • Infinity
    19k
    Igrac moze zasluziti vecu placu, ali da ga se pusti ispod cijene ne moze. Moze ako ce tri sezone igrati ispod cijene, pa da uracunamo koliko nam je ustedio.

Igraci imaju place, imaju bonuse za uspjehe, a te price da je netko zasluzio treba ostaviti za klubove koji igrace ne placaju mjesecima, a ovi se bore kao lavovi. Tad je igrac zasluzio da ga se pusti, jer je igrao za dzaba. Sve dok im se ugovor postuje, nisu zasluzili nikakve ustupke, osim eventualno bolje place.
  • Beowulf112
    396
    A to ajax ima sad love prodali timbera za 40 arsenalu...ali mogu oni potegnut i dublje u dzep...20M je malo za reprezentativnog stopera 3. Reprezentacije svijeta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.