• DrawTube
    7.1k
    Treba te kentaure stvarno popraviti ili poraditi na brojanju, znam da je bitnija realna brojka ali glupo je da gubimo i 10 000 ljudi na statistici po godini
  • BBBaranja
    5.2k
    Živcira me ovih 10% na sjeveru dolje što nam panduri uzimaju svaku malo veću tekmu..
    Jel to praksa i ostalih policijskih uprava?
  • BBB Mataa998
    3k
    Obavještavamo navijače da je u petak poslijepodne rasprodan sav raspoloživ kapacitet tribine sjever dolje za derbi utakmicu SuperSport Superkupa Dinamo - Hajduk

➡️ Odlukom PU Zagrebačke kapacitet tribine sjever dolje za spomenutu utakmicu je iz sigurnosnih razloga smanjen za 10%.

➡️ Kako je kompletna tribina sjever dolje rasprodana, prodaja godišnjih ulaznica za sezonu 2023/24. za tribinu sjever dolje privremeno je obustavljena. Godišnje ulaznice za tribinu sjever dolje ponovno će biti u prodaji nakon utakmice Superkupa, odnosno od ponedjeljka u 11 sati.

➡️ GNK Dinamo pravovremeno će dalje putem službenih kanala obavještavati navijače o tijeku prodaje preostalih godišnjih ulaznica i pojedinačnih ulaznica za utakmicu Superkupa.

➡️ U prodaji su i dalje:
    - pojedinačne ulaznice za derbi za tribine sjever gore i zapad gore

- godišnje ulaznice za tribinu zapad dolje
  • ProudAndLoud
    137
    Do kada danas radi ticket point?
  • Tine1993
    3
    Pitanje. Jer se može normalno sa ulaznicom za sjever gore, doci na sjever dolje ili če to puno provjeravat na utakmici?
  • Oluja
    7.4k
    mislim da ce sve s ulaznicama za gornju tribinu pustiti dolje jer ce se tim potezom ustedjeti na osiguranju koje bi trebalo biti gore, nece nitko nista provjeravati
  • zagr
    505
    10% je 500 ljudi kaje z glavom drotovima?
  • Neki tip
    21.4k
    mislim da ce sve s ulaznicama za gornju tribinu pustiti dolje jer ce se tim potezom ustedjeti na osiguranju koje bi trebalo biti gore, nece nitko nista provjeravati — Oluja

Hm, mislim da si dao vrlo upitan savjet.

Policija je smanjila kapacitet donje etaže za 10%, ali nema frke, da se smanje troškovi osiguranja na utakmici visokog rizika puštat će se ekipu sa sjevera gore na doljnju etažu. :chin:

Ne čini mi se baš vjerojatnim scenarijem. :wink:
  • Oluja
    7.4k
    dao sam savjet u skladu s pitanjem
  • NORTE
    27.7k
    Kakve su najnovije brojke nakon zatvaranja ticket pointa?
    Koliko je ostalo na preostale 3 tribine?
  • NB86
    17.7k
    , nece nitko nista provjeravati — Oluja

Nemojte pisati bezveze, naravno da znaju gledat i slat na poseban ulaz za gore, nisu ga slucajno uvodili
  • Neki tip
    21.4k

Mislim da je bio ironičan.
  • NB86
    17.7k
    Je trebo sam citat i drugi odgovor, isprike
  • Keyser Soze
    21.3k
    Otišao sektor 4 na zapadu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.