ja bih kontrolorima naredio da kad uđu kažu "Kontrola, ajmo kupujte karte preko mobitela", pričekao da ekipa pokliketa i onda eventualno pregledavao, efekt bi bio 100 puta bolji nego da na prepad pregledavaju — miro
↪Mali Zeus ja bih kontrolorima naredio da kad uđu kažu "Kontrola, ajmo kupujte karte preko mobitela", pričekao da ekipa pokliketa i onda eventualno pregledavao, efekt bi bio 100 puta bolji nego da na prepad pregledavaju — miro
to smo nekad imali i cijelo vrijeme nisam kužio kontrolore zašto se bune, nebi trebali ništa raditi, samo se šetkarati po tramvajima i kad uđu viknut, kontrola karata za 30sec. Tak mu je svejedno jer sam kupio prije 2 min ili sad. samo je problem što znam da se njima daje nagrada po ulovljenim švercerima, tako da kao i u većini stvari, lakše biti tiranin nego surađivati i izgraditi sa ljudima kvalitetan odnos i na kraju će ljudi već sami kupovati.. — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.