Ok, ja sam svakako sredovječan muškarac pa mi kao i tinejdžerima sve baca na loše fore s aluzijama na seks, ali ovo fakat zvuči kao prijevod nekog homemade uratka iz Finske.
Gledam sad malo Sarajevo. Pojma nisam imao da je Lovre Rogić prešao u Sarajevo. Da nije ništa bolje uspio naći od Sarajeva, solidan golman. I Soldo iz Slavena je tamo.
Sjećam ih se od prošle godine, bio je i članak o njima.
Louis Perry imao je samo 18 godina kad su njegovi djed i baka 2010. kupili kafić Bruno's na Gibraltaru. Perry nije imao pametnijeg posla pa se s njima doselio na Gibraltar gdje je želio i dalje amaterski igrati nogomet kao što je činio u okolici Portsmoutha.
Gibraltarski nogometni savez tad praktički nije ni postojao. Nogometni klubovi bili su na potpuno amaterskom nivou, dijelili su nekoliko terena ako se to terenima uopće moglo nazvati i nogomet je bio, recimo to tako, u povojima. Nogomet su igrali praktički isključivo lokalci.
"Došao sam na probu u momčad koja nikoga nije pobijedila dvije godine. Igrao sam lijevog beka i zabio sam čak dva gola, ali su mi rekli da pomoćni trener igra na mojoj poziciji i da za mene mjesta neće biti", priča Perry i nastavlja:
"Bio sam jako razočaran i putem kući sam otišao u kafić Bruno's na pivo. Ondje sam se družio s još nekoliko Engleza i nekoliko lokalaca i počeli smo pričati o tome kako bismo mogli osnovati vlastiti klub da možemo negdje igrati."