Dinamo je trebao staviti ove cijene koje jesu za godišnje ali do 15.7. stavit popust takav da je cijena ista kao i lani. I onda nakon svakog pretkola smanjivati popust i tamo između dve tekme zadnj2g pretkola maknuti popust skroz. — Ludovic IX
Shvatite ovo kao pripremu za buduća vremena jer će na Kranjči ulaznice biti još skuplje, a na novom stadionu da ne govorimo. — deda
potrebu za dobrim digitalnim sustavom upravljanja godišnjim ulaznicama, o tome sam puno puta pisao, kako bi se mogle vraćati klubu ako vlasnici ne dolaze na utakmicu — Bosskovitz
Svaka usporedba cijena ulaznica duplo većeg kapaciteta "atletskog/zračnog" stadiona Maksimir na kojem nema navale s novim nogometnim stadionom Zagreb s upola manjim kapacitetom je potpuno neprimjerena.Kapacitet Kranjče će biti 12.000, znači kad oduzmemo 5% za gostujući sektor i dio ulaznica uz njega koji se izvjesno neće prodavati iz sigurnosnih razloga, ostaje nam cca 11.500 stolica. Ako mi danas prodajemo oko 5-6.000 godišnjih, a prodajemo, samo na pravo prvokupa za dosadašnje vlasnike godišnjih otići će praktično pola stadiona. — Bosskovitz
Mislim da je na Maksimiru prije potresa s kapacitetom od cca 33k bilo ograničeno na nekih 8-9 tisuća godišnjih što je cca 1/4 stadiona.Borussia Dortmund ima 2/3 stadiona pod godišnjim ulaznicama — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.