• Krizy
    59k
    Prema 24h imamo 20% od transfera Majera.
    Jel to točno ili prije da je 20% od razlike transfera.
  • mniokl
    287
    Pa logicno je ispregovarati kasniju isplatu i osigurati sljedecu sezonu.Ja cak ocekujem da ovo ljeto osiguramo financijski iducu godinu,a s obzirom na prilike koje se pruzaju i znacajno dignemo proracun u iducem razdoblju.Nije nerealno ove godine imati prihode blizu 100 milijuna,ali isto tako nije nemoguce imati prihod 30 milijuna.Treba mudro balansirati.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k

koliko sam shvatio radi se uvijek o razlici u transferu a ne vrijednosti transfera

ako gvardiol ode za recimo 100m , mi necemo dobiti 20m vec 20% od 81m ( 100-19=81) 20% od 81 = 16.2m
  • Krizy
    59k
    Znam što je haha, većinom u zadnje vrijeme ide razlika ali eto 24h pišu da je 20% baš od transfera.
  • xyz
    840

Ne radi se uvijek o razlici u transferu nego kako se ispregovara...
  • Lynx17
    4.3k
    Mislim da je vecinom na razlici u transferu ali ne i uvijek. Ovisi o ugovoru.
  • Ivdzo11
    7.9k
    Je Fab.Romano je odmah napisao kad smo ga prodali da Dinamu ide 20% od ukupne prodaje... Iako se piše da Newcastle nudi 37+8... Msm da nece ici Majer iznad 40, tako da za njega 5-7 mil treba ocekivati....

Ps. Ne cure informacije pa se samo unosi nemir kako bi se dalmosi nasladivali Brkljaci... Olivari pise kako Dinamo ne racuna na njega, a cuo sam da bi ubrzo trebao na posudbu negdje
  • Krizy
    59k
    Ne cure informacije pa se samo unosi nemir kako bi se dalmosi nasladivali Brkljaci...Ivdzo11

Šta kažu za Baturinu? :rofl:
  • Lynx17
    4.3k
    Jel jos imamo ruke i u ovome? :grin:

• deda
    38.6k
    2%
  • NB86
    16.9k
    Za majera imamo cist postotak, nasi su govorili 15 romano 20%, mislim da je mozda cak i bara negdje rekao da je 20
  • miro
    7k
    znači ak se prodaju Gvardiol, Majer i Olmo, uđemo u LP, prodamo Šutala i Livija i izgradimo si pol stadiona?
  • marcio amoroso
    43.4k

Pa to sve skupa je preko 100 milijuna, a budžet je maks 60 pa si računaj.
  • Lynx17
    4.3k
    tocno za neki Bosanac.
  • emilperska
    11k

Pitanje koliko ide Dinamu od Sutala..glavata spodoba je tu nakacena 99%. On sluzbeno nije njegov, ali kao da je. U slicnoj shemi s Morom nama je po "Barisic leaks" ostalo jedva 50%, ostalo igrac pa valjda Tijuana
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.