• Orc123
    12.6k

Ovaj tjedan ocekujem pojacanja....
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Ne kuzim uopce po kojoj logici nama uopce treba "veliki remont".
    Bilo je najavljeno kresanje posudbi i na tome se ocito radi, igraci za prvu postavu ovise o odlascima. Naravno, mozes planirat i unaprijed pa bit spreman za eventualnu prodaju Ivanuseca, a mozes se i zajebat kao sa Nevisticem.
    Jesmo ocekivali vise? Jesmo. Jel receno da ce se pokusat s nekim "nerealnim" pojacanjima? Je, al te i treba cekat.
    Dok god nema daljnjih odlazaka ne treba dramit iako bi idealno bilo da tko god dode odradi pripreme s ekipom, ali jbg. Sta je tu je i mora bit dovoljno minimalno za prvu prepreku u Europi, za HNL je to isti kadar koji je izdominirao prosle sezone.
    Novinare cemo ocito morat kupovat opet :rofl:
  • Juznjak
    4.3k
    Ja imam jedno pitanje koje je vjerojatno većini glupo ali evo moram pitat jer me jako zanima. Prošle sam godine pričao s jednim prijateljem o toj maloj otkupnoj klauzuli za Livakovića i on mi je rekao da Livaković tu može ispast fer prema klubu tj. da on u nekom dogovoru s klubom može zahtjevat da klub koji ga želi kupiti ipak plati nešto više od 10mil. Koliko je to uopće realno i je li to itko radi?
  • NB86
    16.9k
    Cuj maloj otkupnoj klauzuli, klauzula je skroz korektna i tu je iskljucivo zbog zahtjeva igraca/menadzera kad su potpisivali ugovor, dobit vise necemo niti se to dogodilo ikad
  • Bosskovitz
    17.6k
    Kao i kod svakog ugovora može potpisati aneks i povisiti klauzulu, ali to nitko ne radi i ne vidim zašto bi radio. Ajde da recimo za njega možemo dobiti 20 milijuna, a klauzula je 10 milijuna, pa se u znak zahvalnosti klubu s upravom dogovori da se klauzula podigne na 15-16, njemu bonus milijun-dva i svakako će se prodati, ali u ovoj situaciji u kojoj nitko ne nudi ni 10 milijuna nego se svi pokušavaju cjenkati kroz bonuse - povećavanjem klauzule samo bi si smanjio manevarski prostor za odlazak. A klauzulu je ugovorio upravo zato da bi si taj prostor povećao.

EDIT: Ali da odgovorim konkretno - ne, to nema nikakve veze s "biti fer prema klubu". Fer prema klubu je ispoštovati ugovor i ne ucjenjivati klub, ne sam sebi podmetati nogu.
  • Infinity
    19k
    Ne znam zasto bi to uradio. Igraci traze klauzule da bi lakse isli dalje i da bi sebi mogli ispregovrati bolje uslove.

Ako je netko spreman dati 15 milijuna za Livakovica, ta razlika od pet milijuna ce vrlo vjerojatno zavrsiti Livakovicu u dzepu ili nece nigdje.

Igraci koji vrijede vise od klauzule dobiju ugovor veci od onoga koji bi dobili u nekom normalnom, tj. skupljem transferu.

Sve to ovih par godina jako dobro odradjuje Haaland i ekipa oko njega. Klauzula obavezna, prilicno niska za takvog igraca i onda brdo para u novom klubu.
  • marcio amoroso
    43.4k
    Ovaj tjedan ocekujem pojacanja....Orc123

Nitko ne potpisuje ovaj tjedan.
  • emilperska
    11k

To je tvoje mišljenje ili inside :sweat:
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Baš sam mislio i ja napisat. :rofl:
  • Orc123
    12.6k

Potpisuje sigurno.....
  • Armagedon13
    959
    Kako ide ono "Bakrar je riješen"
  • Nolifer
    11.9k
    Tibor Halilović postaje slobodan igrač. Dal bi bio ok za neku opciju ili bolje ne?
  • Orc123
    12.6k

Bakrar je bio u zg na lijecnickom kad je dosla info iz Istre da se vrati....a sad se i vidi zasto su to napravili...On je zelio u Dinamo, Biscan je inzistirao na njemu ali sad je jasno zasto je transfer odbijen....istina je da nasi svi nisu zeljeli u Istrun ali dosla je info da ga prati klub iz MLS...nisam se sjetio toga, ja ne pisem da sam insajder ko neki ovdje a na kraju se nista od toga nije ostvarilo. Bakrar je dogovorio sve s Dinamom i Ne bi bio na lijecnickom u zg da nije bilo tako....inace nemam info iz kluba ali za Bakrara sam imao 100% provjerene...ne razbacujem se tu sa insajderskimm info ko neki koje se velica ovdje a nisu pogodili nista jos....ovo da pojacanja dolaze je moja predpostavka a ne insajderska info....
  • BBB Sibenik
    6k
    “ŽAN VIPOTNIK, slovenski napadač koji se povezivao s prelaskom u Dinamo, potpisuje za Bordeaux, objavio je L'Equipe.

"Klubovi su jako blizu realizacije posla. Vipotnik bi uskoro trebao potpisati na pet godina, a Maribor će dobiti između dva i pol i tri milijuna eura", pišu Francuzi i dodaju da su 21-godišnjeg Slovenca osim Dinama pokušali dovesti Metz, Brondby i Sunderland.

Dinamo je, navodno, za Vipotnika nudio 2.8 milijuna eura plus bonuse, ali su Slovenci to odbili jer su se nadali većoj ponudi. Čini se da veću ponudu nisu dočekali.”

Ko tu koga mulja, znaci za Dinamo jedna cijena(veća) a za ostale drugacija cijena. Ako je to istina, onda ova uprava je def odlučila stat na kraj sa tim
  • Orc123
    12.6k

Tak bude ispalo i s Friganom....ovi su govorili da ni ne pregovaraju ispod 3 milje i da su imali iz mls ponudu od 4milje.....a Dinamu ga nudili preko medija ne za manje nego za puno vise...bas isto ko Sikic prosle godine sa Cokajom za 2 mil eura nama a kasnije ga prodal za 1milj eura...tak svi rade u HNL, sad su i susjedi probali tu foru...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.