• BBBaranja
    3.8k
    Nadam se da je većini puka ovdje lakše što nismo doveli Bakrara..iako će sad bit problem to što nismo sposobni dovesti ni njega..
  • Herñan Crespo
    88
    mislim da je kod njih stvar petrusenka. Pa nema luksa para za Bakrara kako god okrenes.
  • Efes Pilsen
    11.9k
    Jel ne postoji neka opcija jednostranog raskida pa makar mu ispatili ugovor?
  • NB86
    16.9k

Tolicu, cuzeu, jankovicu i kulenovicu se moze naci angazman a ne racuna se na njih, logicno je da sto prije odu i za sebe i za klub, ovog gada ne mozes poklonit nikome
  • Efes Pilsen
    11.9k
    a za Petrusenka imaju?
  • NB86
    16.9k

Postoji samo bi mu morali isplatiti sve place do kraja ugovora, dakle 3 godine x 200k eura
  • NB86
    16.9k
    Hajduk ovdje nije tema, idemo dalje, po meni frigana zavrsit uz drmica i emrelija imamo i previse opcija u napadu s obzirom da ce bruno odigrat 80% minuta
  • Efes Pilsen
    11.9k
    ne znam jel malo il puno :lol: on ambicija ocigledno nema, mi njega vise ne mozemo ni poklonit. Treba sjest sa zastupnikom i dogovorit raskid kakav god.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    i nanu kad smo već kod toga, kakav sljam. Nadam se samo da ćemo ih odpiliti lagano o dovesti nekoga izvana. I da ima plan B, ili su ovi iz uprave teški debili
  • Orc123
    12.6k
    Po meni se trebao zauzeti jasan stav prema Stefulju, Istra ili tribina, pa kako ti bolje odgovara. I tako bi placali dio njegove placa ukoliko bi isao u Istru....treba poceti cistiti tu kvantitetu koju imamo u ekipi i pocet rjesavati kriticne pozicije a to nije napadac, bar jos ne. Iako je zabrinjavajuce da nam zadnja dva dogovorena transfera propadnu pred lijecnicki jer za Bakrara pouzdano znam da je imao veliku zelju ic u Dinamo i da je lijecnicki trebao biti sutra.
  • maddaddam
    2.9k
    Po meni se trebao zauzeti jasan stav prema Stefulju, Istra ili tribina...Orc123

Al' bi ga zajeb'o.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Po meni se trebao zauzeti jasan stav prema Stefulju, Istra ili tribina, pa kako ti bolje odgovara.Orc123

Hahah evo kolega prije mene napisao. Njemu tribina odgovara! Obrce 200k godisnje, ladenje jaja i teleci osmijeh. U buduce ugovore obavezno stavit da nema odbijanja posudba, raskide jeftinije od iznosa preostalih placa itd. Mi kao klub postajemo taoci ovakvih da ne kazem kaj.
  • Nogo
    8.5k
    Bakrar je trebao doći ko zamjena u napadu, a Frigan na krilo za početak. Ima tu previše igrača i traže se klubovi još za njih par.
    Nije to samo do Štefulja, Štefulj će na drugu posudbu (najvjerojatnije). Istrani ne žele juniore nego nekoga od Štefulja, Marina, Ćuzu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.